WU Executive Academy oferă burse parţiale pentru programul part-time Executive MBA Bucureşti

F.A.
Comunicate de presă / 11 iunie 2013

WU Executive Academy, parte a Vienna University of Economics and Business, oferă managerilor români burse parţiale de până la 15.000 de euro pentru programul part-time Executive MBA desfăşurat la Bucureşti, în valoare de 35.000 de euro, potrivit unui comunicat de presă.

Toţi cei interesaţi se pot înscrie începând de astăzi până la data de 30 septembrie, în limita locurilor disponibile pentru crearea unei grupe funcţionale.

"Şi în acest an, WU Executive Academy oferă şansa managerilor români de a se înscrie într-o experienţă educaţională şi personală de top. Ne dorim alături profesionişti din domenii variate cu un background profesional vast, care să adauge şi să împărtăşească din cunoştinţele lor în cadrul echipei în care vor lucra. În completare, programul de EMBA vine cu tehnici moderne de predare, adaptate la cele mai noi schimbări din mediul de afaceri şi tehnologic, sub îndrumarea unor profesori de la unele dintre cele mai prestigioase universităţi internaţionale", a declarat Prof. Bodo B. Schlegelmilch, Decan al WU Executive Academy.

Valoarea bursei acordată fiecărui student va fi stabilită în funcţie de calitatea aplicaţiilor depuse de candidaţi şi va fi evaluată de o comisie alcătuită din profesori care predau în cadrul programului, se menţionează în comunicat.

EMBA se adresează managerilor cu o experienţă de minim 5 ani în domeniu.

Programul va începe pe 14 noiembrie şi se va desfăşura pe parcursul a 14 luni, cursurile având loc în Bucureşti, în regim part-time. În cadrul programului, studenţii beneficiază de două rezidenţiate internaţionale, în Austria şi USA, şi de expertiza unor profesori de la unele dintre cele mai prestigioase universităţi internaţionale: Thunderbird School of Global Management, Carlson School of Management, University of South Carolina.

Înscrierea constă în transmiterea unui set de documente în limba engleză (cerere de aplicare, curriculum vitae, 2 scrisori de recomandare, scrisoare de motivaţie, copia tradusă şi legalizată a diplomei de licenţă, foaia matricolă cu notele obţinute în timpul studiilor universitare, o fotografie digitală recentă, copie a paşaportului), ulterior având loc un interviu cu fiecare candidat.

Programul EMBA Bucharest oferit de WU Executive Academy este acreditat de către AMBA (Association of MBAs) şi este prezent pe piaţa locală din 2006.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb