Wuxing.ro şi Fooda.ro introduc plata cu telefonul mobil prin intermediul SEQR

A.C.
Comunicate de presă / 27 mai 2014

Seamless România a semnat un parteneriat cu portalurile "food delivery" wuxing.ro şi fooda.ro pentru implementarea sistemului de plăţi mobile SEQR, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

La finalizarea comenzilor efectuate pe cele două pagini web, clienţii care optează să plătească cu SEQR, scanează cu telefonul mobil codul QR generat comenzii, validează tranzacţia cu codul PIN şi vizualizează chitanţa salvată digital.

Oana Nanulescu, Country Manager Seamless România a declarat: "WU XING - mâncare chinezească şi FOODA - bucătărim cu imaginaţie sunt printre cele mai dinamice afaceri care operează în food service şi suntem mândri să îi avem alături ca parteneri. SEQR se potriveşte perfect nevoilor clienţilor celor două restaurante, care caută soluţii simple, rapide şi moderne de comandă şi livrare. La finalul implementării, aceştia vor beneficia şi de o metodă de plată pe măsură, sigură, uşoară şi la îndemână, prin SEQR".

Sabin Cernea, Fondator Wu Xing & FOODA & The Harbour a declarat: "Am ales SEQR pentru că este aplicaţia completă şi simplă de plată cu telefonul mobil. Ne bucurăm că WU XING - mâncare chinezească şi FOODA - bucătărim cu imaginaţie beneficiază de avantajele modelului de business SEQR. Suntem interesaţi să le oferim clienţilor noştri opţiuni care să răspundă noului profil al consumatorului de astăzi - digitalizat şi deschis spre a folosi gadgeturile disponbile pentru soluţii cotidiene simple şi la îndemână".

SEQR poate fi utilizată pentru plăţi în magazine, restaurante, parcări şi în shop-uri online, precum şi direct din reclame stradale, TV sau online. Pentru HORECA (hoteluri, restaurante, cafenele), clienţii pot plăti comenzile efectuate pe website-uri, prin scanarea codului QR afişat la finalizarea comenzii sau în cafenele şi restaurante, scanând codul afişat la casa de marcat, la mese sau pe bonul de plată. SEQR integrează şi opţiuni de comunicare şi promovare a comercianţilor şi operatorilor HORECA, precum reduceri, bonusuri şi programe de loialitate, disponibile direct în aplicaţie.

Pentru a beneficia de SEQR, utilizatorii trebuie să descarce aplicaţia, disponibilă gratuit în App Store, Google Play şi în curând în Windows store, şi să o conecteze la contul bancar. Momentan, SEQR este disponibilă în România în parteneriat cu Garanti Bank.

Dezvoltată de către Seamless, SEQR (se·cure) este cea mai utilizată soluţie "mobile wallet" în magazinele şi în mediul online din Suedia şi din Europa.

"Cu SEQR oricine poate plăti cu smartphone-ul în magazine, restaurante, parcări şi online şi poate efectua transferuri de bani fără comisioane. De asemenea, poate beneficia de programe de loialitate, păstra bonurile în format digital şi primi oferte şi promoţii, toate prin intermediul unei singure aplicaţii. Cu SEQR, utilizatorul doar scanează sau atinge codul QR/NFC afişat de către comercianti şi aprobă plata cu codul PIN. Rapid, uşor şi sigur. SEQR permite comercianţilor să beneficieze de costuri de tranzacţionare semnificativ mai reduse decât cele ale companiilor de carduri. Platforma unică a SEQR a fost dezvoltată de către Seamless, unul dintre cei mai mari furnizori desistemede plată pentru telefoane mobil la nivel mondial", potrivit comunicatului.

Fondată în 2001 şi activă în 30 de ţări, Seamless operează mai mult de 3,1 miliarde de tranzacţii anual, prin intermediul a 525.000 puncte de vânzare active. 4.600 de comercianţi au ales deja SEQR, inclusiv cele mai mari lanţuri de magazine, de restaurante fast food şi reţele naţionale din Suedia, precum McDonald's, Hemköp şi Ur&Penn. În octombrie 2013, SEQR a fost lansată în România, iar în 2014 va deveni activă în Belgia şi Finlanda. În 2013, SEQR a câştigat premiul Mobile Money Global pentru "Best Mobile Money Deployment in Europe". Seamless este tranzacţionată la Bursa Nasdaq OMX Stockholm, sub abrevierea SEAM. www.seqr.com.

WU XING - primul restaurant chinezesc cu livrare mâncare exclusiv acasă sau la birou - s-a deschis în august 1999. După mai puţin de un an de la debut, timp în care piaţa bucureşteană se "aglomerase", WU XING s-a detaşat în poziţia de lider, datorită calităţii preparatelor chinezeşti, serviciilor şi, nu în ultimul rând, a numărului mare de comenzi de mâncare la domiciliu / birou avute zilnic, se mai arată în comunicat.

În cei aproape 15 ani de experienţă, WU XING a câştigat importante premii la Gala Premiilor Food&Bar la categoria "Cea mai bună companie de delivery", printre care Locul 1 în anul 2008, Locul 2 în anul 2009, Locul 3 în anul 2011, Premiul 2 în anul 2012, situându-ne între primele 5 restaurante şi singurul restaurant cu specific chinezesc la această categorie din Bucureşti. În anul 2013, conform studiului Daedalus, cu peste 10 milioane de porţii vândute, WU XING este "Alegerea Nr. 1 a bucureştenilor de mâncare chinezească".

Lansat în luna iunie 2013, FOODA s-a delimitat în rândul brandurilor de food delivery pentru acasă sau la birou printr-o "personalitate proaspătă, dinamică şi creativă".

Începând cu data de 1 februarie 2014, FOODA îşi lansează un nou punct de lucru în zona Sălaj, reuşind astfel să asigure livrarea preparatelor sale culinare în tot Bucureştiul. FOODA îşi propune să devină alegerea numărul 1 în materie de mâncare gătită, cu specific naţional şi internaţional.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb