ZIARUL BURSA

23 decembrie 2016
Ediţia din 18.09.2024
Adrian Sârbu (Sursa foto: Facebook)

Adrian Sârbu, inculpat în dosarul Mineriada, alături de Iliescu

M.I.Anticorupţie / 23 decembrie 2016

Patronul Mediafax Group, Adrian Sârbu (fostul proprietar al Mediapro), a fost inculpat în dosarul "Mineriada din 13-15 iunie 1990", alături de fostul preşedinte al României, Ion Iliescu, şi de fostul premier, Petre Roman, a anunţat astăzi Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ).

De asemenea, Parchetul General a informat că amiralul Emil Dumitrescu, Gelu Voican Voiculescu şi Cazimir Ionescu au primit calitatea de inculpaţi în aceeaşi speţă.

Va cere România despăgubiri Rusiei pentru agresiunea criminală din Decembrie 1989?

EXCLUSIVITATE Va cere România despăgubiri Rusiei pentru agresiunea criminală din Decembrie 1989?

VICTOR RONCEAPolitică / 23 decembrie 2016

Nu mai departe de luna trecută, Procurorul General al României a început demersurile pentru transferarea către procurorii militari a documentelor adunate de Comisia specială a Senatului privind cercetarea evenimentelor din decembrie 1989. Practic, ele trec strada, de la Palatul Parlamentului vizavi, la Parchet.

În Anno Domini 2016.

În exclusivitate pentru ziarul BURSA, aveţi în fotografia alăturată imaginea volumului acestor documente, ca să vă faceţi o idee de cât va mai dura, de-acum încolo, până la finalizarea cercetărilor.

Siriana. Coloana a V-a arabă în România şi doamna premier Sevil

Siriana. Coloana a V-a arabă în România şi doamna premier Sevil

GEORGE RONCEAPolitică / 23 decembrie 2016

Pentru cine a prins perioada de dinainte de 1989, când arabii aduşi de Ceauşescu cu Yasser Arafat (fost lider palestinian) la cursuri de instruire în ale terorismului, sub atenta diriguire a Securităţii, memoria comportamentului arabilor, mereu la agăţat şi la combinat valută este încă vie.

Gabriel Dumitraşcu i-a făcut plângere lui Cristian Buşu

DUPĂ PLÂNGEREA PENALĂ ÎMPOTRIVA MINISTRULUI ENERGIEI Gabriel Dumitraşcu i-a făcut plângere lui Cristian Buşu

A.S.Piaţa de Capital / 23 decembrie 2016

Gabriel Dumitraşcu, fostul şef al direcţiei de privatizare din Ministerul Energiei, i-a făcut, miercuri, plângere penală lui Cristian Buşu, administrator, Preşedinte al Consiliului de Administraţie al societăţii Electrica SA, la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, "pentru săvârşirea infracţiunii de fals în declaraţii, cu consecinţa obţinerii unor avantaje nejustificate".

ADVERTORIAL Ce pregătesc magazinele pentru copii de Sărbători

Companii / 23 decembrie 2016

În perioada aceasta, retailerii de articole pentru copii au anunţat deja care sunt promoţiile pe care le vor practica în luna lui Moş Crăciun. Am întocmit mai jos o listă cu idei practice şi frumoase, ca să te ajute pentru inspiraţie:

- Dacă eşti fericitul părinte al unui bebeluş sau copil mic, atunci Moşul poate se va bucura să aleagă un cadou practic, cum ar fi un cărucior nou, un monitor audio/video pentru bebe (sau ca să îl prinzi pe Moşul când se apropie de brad), lenjerie haioasă pentru pătuţ.

Camionul care a intrat în mulţime, la Berlin (Sursa foto: Captură Youtube)

Suspectul atacului din Berlin a fost împuşcat în Milano

Mina IrinaInternaţional / 23 decembrie 2016

Actualizare 12:38 Ministrul italian de Interne a confirmat că bărbatul ucis la Milano este Anis Amri

Ministrul italian de Interne a confirmat că bărbatul ucis la Milano în noaptea de joi spre vineri este Anis Amri, principalul suspect pentru atentatul de la Berlin.

------

Bărbatul căutat de autorităţile germane pentru atacul din 19 decembrie de la târgul de Crăciun din Berlin a fost ucis în urma unor schimburi de focuri în oraşul italian Milano, transmite televiziunea italiană Rai, citată de Digi24.

Suspans cu Sevil

VOCI Suspans cu Sevil

TEODOR FLEŞERUPolitică / 23 decembrie 2016

Când am aflat numele propus de Dragnea lui Iohannis eram convins că e o glumă proastă, periculos de proastă, din mai multe perspective.

Avion deturnat în Malta

Avion deturnat în Malta

Andreea StoicaInternaţional / 23 decembrie 2016

Actualizare 17:40 Piraţii aerului care au deturnat avionul în Malta, s-au predat autorităţilor

Premierul maltez a anunţat că piraţii aerului au coborât împreună cu membrii echipajului de la bordul aeronavei deturnate. Aceştia au eliberat şi restul de echipaj, apoi s-au predat forţelor speciale malteze relatează Digi24.

Actualizare 14:48 Pasagerii au fost eliberaţi

Actualizare 13:01 Premierul maltez, Joseph Muscat, a postat pe Twitter că a fost informat de potenţialul atac, potrivit Reuters.

Frans Francken II. Drumul Crucii.

PLASAMENTE ALTERNATIVE Vânzarea vânzărilor

MARIUS TIŢAInvestiţii Personale / 23 decembrie 2016

Şedinţa de marţi, 20 decembrie, organizată de Artmark, ar putea fi cea mai tare licitaţie de artă din România de până acum. Un prim argument ar fi numărul mare de oferte, 283, oferte foarte bune, cu care s-ar fi putut face 5-6 licitaţii de asemenea foarte bune.

Povestea tezaurului României

Povestea tezaurului României

CRISTIAN DOGARUBănci-Asigurări / 23 decembrie 2016

De regulă, când vine vorba de tezaurul plasat din raţiuni de siguranţă în Rusia în timpul Primului Război Mondial, opinia indusă opiniei publice este că aurul aparţinea integral României. Restiturile ulterioare, din 1935, 1956 şi 2008 (doar câteva monede de aur atunci) vizaseră în general obiecte de artă, efecte bancare, obiecte de patrimoniu şi mai multe mii de monede de aur, grosul aurului plasat la Moscova în 1916 şi 1917 (93 de tone) nefiind însă niciodată restituit.

Soldul creditului acordat firmelor şi populaţiei a crescut cu 0,9%, pe seama creditării în lei

ÎN NOIEMBRIE, Soldul creditului acordat firmelor şi populaţiei a crescut cu 0,9%, pe seama creditării în lei

M.I.Bănci-Asigurări / 23 decembrie 2016

Soldul creditului neguvernamental acordat de instituţiile de credit a crescut în luna noiembrie 2016 cu 0,9% (0,8% în termeni reali) faţă de luna octombrie 2016, până la nivelul de 220,6 miliarde de lei, pe seama creditării în lei, în general, şi a împrumuturilor acordate populaţiei în special, potrivit unui comunicat al "Băncii Naţionale a României" (BNR) trimis Redacţiei.

Grecia amână majorarea TVA pe insulele din Marea Egee

Grecia amână majorarea TVA pe insulele din Marea Egee

Internaţional / 23 decembrie 2016

Parlamentul grec a votat, săptămâna aceasta, cu sprijinul opoziţiei, amânarea majorării TVA pe insulele afectate de fluxul de migranţi, aceasta fiind a doua măsură care a tensionat relaţiile dintre guvernul elen şi creditorii ţării, potrivit AFP.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA

ESTIMĂRI OFICIALE Datoria Ungariei, în scădere

A.V.Internaţional / 23 decembrie 2016

Datoria de stat a Ungariei va scădea anul acesta, în pofida unei deprecieri care va depăşi uşor aşteptările monedei naţionale, conform anunţului făcut ieri de ministrul Economiei de la Budapesta, Mihaly Varga, citat de săptămânalul Figyelo.

Răzbunarea lui Caţavencu

Cornel CodiţăEditorial / 23 decembrie 2016

Cornel Codiţă

Avem un candidat oficial pentru funcţia de premier al Guvernului României, propus Preşedintelui Iohannis de către partidele care au o majoritate clară în Parlament, capabilă să susţină votul de investitură!

MACRO NEWSLETTER 23 Decembrie 2016

MACRO NEWSLETTER 23 Decembrie 2016

Internaţional / 23 decembrie 2016

Preţurile producătorilor industriali din Suedia şi-au accelerat semnnificativ creşterea anuală în noiembrie 2016, până la 3,6%, de la 2,2% în luna precedentă, pe fondul unei creşteri lunare de 1,3%, după un avans de 2% în luna anterioară.

Lichiditatea a scăzut la 5,6 milioane euro

BVB Lichiditatea a scăzut la 5,6 milioane euro

ANDREI STANPiaţa de Capital / 23 decembrie 2016

Cinci dintre principalii indici ai Bursei de Valori Bucureşti (BVB) au încheiat şedinţa de tranzacţionare de ieri în creştere, în contextul în care a fost înregistrat un volum de tranzacţionare de 25,1 milioa-ne de lei (5,6 milioane euro), mai...

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo