Zitec sărbătoreşte 20 de ani de activitate

F.D.
Companii / 7 septembrie 2023

Zitec sărbătoreşte 20 de ani de activitate

Zitec marchează 20 de ani de activitate şi de parteneriat cu sute de clienţi de pe piaţa naţională şi globală, arată un comunicat de pesă al companiei.

"Am început în 2003. În tot acest timp, modul în care am abordat proiecte ample, de o înaltă complexitate tehnică, ne-a diferenţiat ca partener strategic în domeniul IT şi ne-a permis să le oferim stabilitate şi procese mature clienţilor. Livrăm servicii end-to-end, de la consultanţă şi audit, la dezvoltarea de software, analiza datelor şi marketing digital. Acest model ne permite să avem o colaborare de succes pe termen lung cu clienţii noştri", declară Alexandru Lăpuşan, CEO şi co-fondator Zitec.

Potrivit sursei citate, Zitec şi-a ajutat clienţii să beneficieze de inovaţiile tehnologice din această perioadă, fie că a fost vorba despre dezvoltarea de produse inovative, soluţii de comerţ electronic, aplicaţii mobile, aplicaţii blockchain, servicii de cloud computing sau securitate cibernetică.

Comerţul electronic, aflat la începuturile sale în urmă cu 20 de ani, reprezintă acum 19% din vânzările globale cu amănuntul. Veniturile globale din eCommerce însumează 350 de miliarde de dolari în 2023 şi sunt estimate la 550 miliarde dolari pentru 2027, potrivit Statista. Portofoliul Zitec pe segmentul eCommerce a crescut constant de la un an la altul (ajungând la aproape 10% din business-ul total al companiei). Printre clienţii de renume ai Zitec pe această zonă se numără Leroy Merlin, Flanco, Brico Depot şi Agrii.

Estimările Statista arată că veniturile globale din aplicaţii mobile vor depăşi 540 de miliarde de dolari în 2023 şi 700 de miliarde de dolari până în 2027. Cu o experienţă de 12 ani în domeniu, Zitec a dezvoltat aplicaţii mobile pentru companii precum Tazz, Sameday, Freshful by eMAG, Credit Europe Bank (Avantaj2Go), PayPoint, sau eMAG (eMAG Marketplace). Segmentul de mobile apps reprezenta aproape 11% din portofoliul Zitec.

Pe măsură ce tehnologia progresează, la fel şi provocările reprezentate de ameninţările cibernetice. Securitatea cibernetică a devenit un aspect crucial al vieţii digitale, atât pentru companii, cât şi pentru persoanele fizice. MarketsandMarkets preconizează că piaţa globală de securitate cibernetică va depăşi 266 de miliarde de dolari până în 2027, impulsionată de cererea tot mai mare de soluţii de securitate avansate şi mecanisme de apărare proactive. Portofoliul de clienţi ai Zitec în domeniul securităţii cibernetice include branduri precum Sameday, Cars2Click, UNTOLD, sau Flip.

Simona Lăpuşan, COO şi co-fondator Zitec, subliniază: "Ne-am ghidat după principiul că oamenii sunt pe primul loc din momentul în care am pornit Zitec şi rămânem fideli acestei abordări prin crearea unui mediu în care ne dezvoltăm, inovăm şi lucrăm cu adevărat în echipă. Considerăm ca doar aşa putem obţine cele mai bune performanţe şi vom continua să investim în dezvoltarea personală şi profesională a colegilor noştri."

Mirro.io, platforma de management al performanţei pentru companii inovatoare dezvoltată de Zitec, ajută clienţii să crească productivitatea echipelor şi să economisească din timpul alocat activităţilor administrative de HR. Mirro.io este o soluţie de top pentru companii care doresc să îşi dezvolte cultura organizaţională şi are deja clienţi în 17 ţări, arată sursa citată.

Datorită Regista, primării (28% cotă de piaţă), instituţii de învăţământ şi de sănătate, precum şi companii private îmbrăţişează astăzi transformarea digitală. Până în prezent, platforma a ajutat peste 65.000 de cetăţeni de pe întreg teritoriul României să proceseze cu succes peste 30 de milioane de documente în relaţie cu aproape 1,200 instituţii de stat din România.

De asemenea, compania a fost recunoscută, ani la rând, de către entităţi şi publicaţii de prestigiu, cu titluri precum "Company of the Year" (Gala ANIS, 2020 şi 2022), "Employer of the Year" (Romanian Business Services Forum & Awards 2021), "Best Workplace" (Romanian Business Services Forum & Awards 2019) sau "Business Services Company of the Year" (Romanian Business Services Forum & Awards 2019 si 2023), se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb