ZYXEL: Două reguli pentru succesul integrării digitale la nivelul companiilor mici

G.B
Companii / 22 martie 2022

Sursa foto:pixabay.com

Sursa foto:pixabay.com

Integrarea digitală este deja forţa motrice din spatele creşterii afacerii. De la restaurante la retail, serviciile digitale inovatoare depăşesc ca amploare afacerile tradiţionale. Aceste aplicaţii emergente sunt interesante şi aproape nelimitate, cum ar fi bucătăriile virtuale integrate şi reclamele interactive, bazate pe realitatea augmentată. Cu toate acestea, toate depind de conectivitate fiabilă, fără de care chiar şi cele mai creative şi captivante aplicaţii fără îndoială vor eşua.

O reţea fiabilă şi sigură este esenţială pentru ca micile companii să obţină succesul în interacţiunea cu clientul final, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, Zyxel prezintă câteva reguli de aur pentru ca micile afaceri să facă acest lucru corect.

Regula nr. 1: Garantaţi o conexiune care este întotdeauna activă şi rapidă

Încet. Instabil. Discontinuităţi şi zone neacoperite... Aceste probleme frustrează de obicei companiile mici, angajaţii şi clienţii conectaţi. Din păcate, acestea se înrăutăţesc, deoarece numărul tot mai mare de dispozitive conectate şi utilizarea lăţimii de bandă creează o împovărare mult mai mare a reţelei. Un număr mare de clienţi care se conectează la o reţea de restaurante, de exemplu, pot genera probleme cu disponibilitatea lăţimii de bandă. În plus, companiile care utilizează dispozitive cu fir pot fi vulnerabile la dependenţa lor de o singură conexiune fizică la internet (WAN). Problemele menţionate mai sus ar putea afecta unele dispozitive esenţiale, cum ar fi sistemele POS mobile care preiau comenzi şi plăţi sau semnalizarea digitală care arată meniuri şi conţinut promoţional.

În plus, companiile mici, cum ar fi magazinele ambulante sau camioanele cu bucătării mobile, au nevoie de soluţii agile şi flexibile care pot fi implementate ca metode principale de conectare, fără complexitatea de a aştepta ca un furnizor de servicii să ofere conectivitate fizică tradiţională.

Vestea bună este că Zyxel are soluţii practice disponibile pentru a rezolva aceste puncte nevralgice. Pentru companiile mici care necesită conectivitate fiabilă "always-on", avem o serie de routere mobile 4G LTE/5G1 care pot acoperi de la un singur dispozitiv pentru a susţine magazine mobile conectate de la distanţă la o soluţie care poate ajuta companiile să menţină conectate permanent la reţea şi asigură continuitatea afacerii chiar şi atunci când conexiunea principală la internet este oprită.

Pentru o conexiune wireless fiabilă, cu viteze fulgerătoare, puteţi utiliza seria noastră WiFi 6 de puncte de acces wireless pentru a elimina multe dintre punctele dureroase asociate adesea cu conectivitatea WiFi. În plus, punctele de acces fără fir precum NWA90AX oferă o modalitate rapidă de a configura portaluri captive pentru a sprijini accesul oaspeţilor cu alte opţiuni extinse asupra metodelor de autentificare pentru a se potrivi fiecărui tip de nevoi de afaceri.

Regula nr. 2: Rămâneţi în siguranţă cu un sistem inovator de securitate

Ameninţările existente ale atacurilor cibernetice la adresa companiilor mai mici sunt bine documentate, de la cele care determină companiile să opereze offline până la furtul datelor companiei sau ale clienţilor.

Securitatea bazată pe cloud furnizată printr-un firewall de afaceri precum Zyxel USG FLEX 100 este una dintre cele mai eficiente modalităţi de a aborda ameninţările cibernetice care evoluează rapid. Firewall-urile care transportă Unified Threat Management, cunoscut şi sub numele de UTM, pot oferi protecţie pe mai multe straturi pentru dispozitive, aplicaţii şi reţele, blocând ameninţările şi restricţionând comportamentul online riscant. În plus, firewall-urile pot separa reţelele între cele destinate angajaţilor şi cele destinate clienţilor pentru a crea un mediu de reţea de afaceri securizat care să vă ajute să respectaţi reglementările de confidenţialitate precum GDPR, CCPA şi LGPD.

Multe companii mai mici sau start-up-uri consideră că acest tip de soluţie este foarte costisitoare sau prea complexă pentru nevoile lor, lăsându-le adesea fără o soluţie care să le protejeze pe ele însele sau pe clienţii acestora.

Odată cu introducerea serviciului Connect and Protect (CNP)², Zyxel poate ajuta acum la protejarea acestor companii mai mici, aplicând măsuri de securitate direct punctului de acces wireless. Connect and Protect creează o primă linie de apărare incredibil de puternică, care vă permite să configuraţi rapid protecţia împotriva ameninţărilor online nedorite, împreună cu obţinerea accesului la gestionarea lăţimii de bandă uşor de configurat pentru a ajuta la prioritizarea aplicaţiilor critice pentru afaceri.

Principalele concluzii

O reţea fiabilă şi sigură este elementul fundamental pentru companiile mici sau start-up-urile care doresc să ofere servicii inovatoare bazate la rândul lor pe servicii online. Cu toate acestea, pentru companiile mici, găsirea unei soluţii simple, scalabile şi flexibile duce adesea la încercarea de a reuni un amestec de tehnologii care nu se potrivesc întotdeauna. Soluţia Nebula de la Zyxel şi gama sa de hardware de conectivitate pot răspunde rapid nevoilor prin plug-and-play, iar designul simplu înseamnă că puteţi fi funcţional cu doar câteva clicuri, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb