Zyxel Networks îmbunătăţeşte securitatea cibernetică pentru a se conforma directivei NIS2

T.B.
Companii / 26 aprilie

Zyxel Networks îmbunătăţeşte securitatea cibernetică pentru a se conforma directivei NIS2

Având în vedere frecvenţa şi complexitatea tot mai mari ale ameninţărilor cibernetice, directiva NIS a UE, care este în vigoare din 2016, nu mai este adecvată, se arată într-un comunicat al Zyxel Networks, remis redacţiei. Noua iteraţie, care va intra în vigoare la 18 octombrie 2024, reprezintă o oportunitate de a spori eforturile de securitate cibernetică. Zyxel Networks, un important furnizor de soluţii de reţea cloud sigure, bazate pe AI, oferă produse care respectă cerinţele directivei NIS2 şi oferă o protecţie eficientă împotriva atacurilor avansate, informează sursa.

Directiva NIS2 este o modificare a primei legi europene care abordează securitatea cibernetică a statelor membre ale Uniunii Europene şi a entităţilor care operează în UE şi care sunt esenţiale pentru securitatea reţelelor şi a sistemelor informatice. Acesta se aplică tuturor companiilor, indiferent de dimensiune, furnizorilor de servicii digitale, platformelor online şi companiilor cheie de infrastructură digitală. Companiile trebuie să implementeze măsuri tehnice adecvate, să gestioneze riscurile de securitate a reţelei şi să raporteze incidentele de securitate. În plus, vor exista cerinţe sporite pentru dezvăluirea şi gestionarea vulnerabilităţilor de securitate, criptarea eficientă şi testarea securităţii, informează compania.

Securitate cu produsele Zyxel Networks

Zyxel Networks este lider global în soluţii de reţea, oferind companiilor şi organizaţiilor soluţii dovedite care sunt adaptate cerinţelor specifice ale diferitelor industrii şi respectă noua directivă UE NIS2, transmite sursa.

Soluţiile Zyxel Networks, inclusiv Next-Generation UTM Firewall şi USG Flex Series, sunt concepute pentru a sprijini părţile interesate din infrastructura critică şi furnizorii de servicii digitale. Aceste tehnologii avansate detectează şi blochează potenţialele ameninţări în timp real, protejând infrastructura reţelei de un spectru larg de atacuri cibernetice. Prin selectarea soluţiilor Zyxel Networks, companiile şi organizaţiile pot îndeplini cerinţele directivei NIS2, asigurând în acelaşi timp continuitatea sistemelor IT şi protejând datele personale şi corporative împotriva malware-ului şi a aplicaţiilor neautorizate, se mai arată în comunicat.

Noua directivă reprezintă un important pas înainte în consolidarea rezilienţei cibernetice şi în protejarea datelor cu caracter personal. Zyxel Networks oferă o gamă largă de produse pentru a sprijini întreprinderile şi instituţiile în asigurarea viitorului lor digital. Produse precum seria ATP şi SCR Cloud Router oferă caracteristici avansate de securitate, inclusiv autentificare multi-factor, criptare a datelor şi tehnologii avansate de detectare a ameninţărilor, pentru a proteja eficient datele împotriva ameninţărilor externe şi interne. Soluţia inovatoare de management al securităţii Zyxel Networks este platforma Nebula Cloud Management. Permite administrarea uşoară şi eficientă a securităţii în întreaga organizaţie, oferă o imagine centrală a stării securităţii reţelei, identifică ameninţările potenţiale şi permite un răspuns rapid la incidentele de securitate, arată datele companiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb