Ana Aslan Health Spa Eforie Nord câştigă un prestigios premiu al industriei SPA din Europa

G.B
Companii / 8 octombrie 2021

 Ana Aslan Health Spa Eforie Nord câştigă un prestigios premiu al industriei SPA din Europa

Ana Aslan Health Spa a câştigat Special Jury Awards la categoria Spa Hotel în cadrul Galei Innovation SPA Awards - Asociaţia Europeană a SPA-urilor. Gala a avut loc în cadrul celui de al 25 -lea Congres anual al European Spas Association (ESPA), care s-a desfăşurat în Slovenia, la Toplice Moravske. Congresul reuneşte 20 de ţări europene bogate în resurse naturale şi care dispun de domeniul balnear şi al turismului de sănătate. Anul acesta tema congresului s-a axat pe "Think Green", "Be active", "Stay Healthy", conform unui comunicat remis redacţiei.

Ana Aslan Health Spa, parte din complexul Ana Hotels Europa Eforie Nord, a fost nominalizată pentru conceptul unic "Techirghiol Pool". Deschis în 2018, Techirghiol Pool este un concept unic pe litoralul românesc. Atuurile sale? Piscina terapeutică de 136 mp are apă sărată încălzită şi adusă direct din Lacul Techirghiol. În mod obişnuit, procedura de oncţiune cu nămol se realizează în natură, pe malurile lacului Techirghiol, dar, la Ana Aslan Health Spa, această terapie unică a fost adusă în proximitatea spa-ului, adaptând conceptul la serviciile de 4 stele. S-a recreat astfel o mică parte a Lacului Techirghiol, oferind proceduri cu nămol rece, una din cele mai vechi metode de peloidoterapie, cunoscută şi practicată în Egiptul antic.

"Ne bucurăm că dupa 17 ani suntem apreciaţi pentru investiţiile continue şi serviciile oferite la Ana Hotels Europa. De această dată, la nivel european, premiul capătă o şi mai mare semnificaţie în recunoaşterea calităţii serviciilor combinate de leisure şi spa, într-o staţiune la malul mării, puternic influenţată de sezonalitate şi de infrastructură. Această recunoaştere europeană, ca şi cele primite în ultimii ani în România, ne-au făcut să ne dorim să fim tot mai performanţi şi să creştem valoarea şi beneficiile oferite clienţilor. Obiectivul? Să ne consolidăm poziţia de lider în domeniu, prin evoluţie continuă, dezvoltând, inovând şi concentrându-ne pe oferirea unor servicii de excelenţă prin munca în echipă şi training permanent al terapeuţilor nostri ." a declarat Iuliana Tasie, Director General Ana Hotels Europa şi Ana Aslan Health Spa.

ESPA (European Spas Asociation) a fost înfiinţată în 1995 cu scopul de a susţine industria SPA din Europa, oferind certificări ale calităţii, precum şi consultanţă legislativă pentru statele membre UE. Fiecare stat membru are un reprezentant în bord-ul de conducere. România este reprezentată în board-ul ESPA de către OPTBR prin Iuliana Tasie, Director General Ana Hotels Europa şi Ana Aslan Health Spa, parte din grupul Ana Hotels.

"Pentru România este o mare realizare să fie membră în cea mai cunoscută Asociaţie Europeană a Spa-urilor. Este o recunoaştere europeană şi internaţională a resurselor naturale existente aici, dar mai ales a actului medical şi de sănătate prestat în staţiunile balneare unde sunt membrii OPTBR. Pentru toţi membrii ESPA există permanent oportunităţi de stimulare a cercetării ştiinţifice, de marketing, promovând calitatea educaţiei şi serviciilor spa. O latură importantă a calităţii de membru ESPA vizează şi activitatea permanentă a acesteia la Bruxelles, unde este membru în grupurile de lucru UE, fiind consultaţi în ceea ce priveşte cerinţele emise de Parlamentul European în sectorul turismului de sănătate şi nu numai." a completat Iuliana Tasie.

În anul 2022, echipa Ana Aslan Health Spa se va axa pe noutăţi la capitolul servicii complementare tratamentului balnear, prin achiziţionarea de noi echipamente performante, dar în acelaşi timp şi pe noi servicii de wellness, estetică facială şi corporală. Totodată. Spa-ul se va focusa pe dezvoltarea programelor de training profesional pentru terapeuţi, dar şi pentru sporirea abilităţilor de comunicare cu oaspeţii, cu scopul de a genera starea de bine, mult dorită de cei care păşesc într-un SPA, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb