CONAF înfiinţează o nouă sucursală în Arad

J.P.
Miscellanea / 8 octombrie 2020

 CONAF înfiinţează o nouă sucursală în Arad

Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) se extinde în vestul ţării prin înfiinţarea unei noi sucursale în Arad, a cărei preşedinte este antreprenoarea Loredana Apreutese, care conduce afaceri de aproape 100 mil. euro şi un număr de aproximativ 1500 de angajaţi care activează în România, Serbia, Ungaria şi Germania. Din boardul CONAF al sucursalei din Arad fac parte şi Diana Covaci, administratorul companiei Polach Logistics & Transport şi Adela Cristea, Managing Partner al Ascent Group, companie care oferă servicii de consultanţă pentru investitorii din Europa de Est, conform unui comunicat trimis redacţiei.

CONAF îsi deschide astfel a zecea sucursală în ţară.

Cristina Chiriac, preşedinte CONAF : "Dorim să fim prezenţi în toate judeţele ţării pentru a coagula mediul de afaceri local întrucât, doar astfel, putem construi o Românie antreprenorială, aduce plus valoare în economie şi putem contribui la dezvoltarea de politici publice coerente, flexibile printr-un dialog continuu şi constructiv cu factorii guvernamentali. Am pornit pe acest drum pentru că ne dorim stabilitate şi predictibilitate pentru mediul de afaceri, o construcţie durabilă, bazată pe principiile clare ale economiei de piaţă şi mai mult decât atât, dorim o conlucrare a tuturor jucătorilor din economie cu reprezentanţii guvernamentali locali şi centrali în vederea elaborarii unei strategii de dezvoltare pe termen mediu şi lung".

Noua sucursală CONAF Arad urmăreşte să unească comunitatea antreprenorilor arădeni cu restul ţării, în vederea unei construcţii durabile la nivel naţional.

"Este o onoare pentru mine sa fiu preşedinte CONAF în Arad şi să fiu parte din această organizaţie, alături de femei care au demonstrat deja unitate şi promovează identitatea profesională. Îmi doresc alături de CONAF, să unesc comunitatea antreprenorilor arădeni cu restul ţării, pentru că în final, antreprenoriatul ar trebui să fie un produs "fără gen". Cultura antreprenorială nu ar trebui să mai aibă graniţe, ci femei şi bărbaţi deopotrivă, care să îşi unească forţele şi calităţile şi să livreze rezultate remarcabile", a declarat Loredana Apreutese, preşedintele sucursalei CONAF din Arad.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb