Dr. Fischer Dental deschide un laborator în Germania

G.U.
Piaţa de Capital / 17 februarie 2022

Dr. Antoaneta Fischer, fondatoarea Dr. Fischer Dental

Dr. Antoaneta Fischer, fondatoarea Dr. Fischer Dental

Dr. Fischer Dental, liderul pieţei de tehnică dentară din România, care se pregăteşte de listarea acţiunilor, sub simbolul DENT, pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti, a deschis un laborator în Germania, pentru a-şi extinde vânzările pe cea mai mare piaţă a serviciilor dentare din Europa, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei.

Inaugurarea laboratorului în Germania se înscrie în strategia de business a companiei, care doreşte să valorifice oportunităţile de creştere pe o piaţă în ascensiune. Premisele care stau la baza planurilor de dezvoltare ale Dr. Fischer Dental constau în parteneriatele de tradiţie pe care şi le-a construit pe cele mai mari pieţe dentare din Europa (Germania, Italia, Franţa, Belgia, Olanda, Suedia), cât şi Elveţia, Israel, SUA şi Canada, în know-how-ul acumulat în cei 27 de ani de existenţă, precum şi în investiţiile în tehnologii de ultimă generaţie.

Potrivit sursei citate, în condiţiile în care valoarea întregii pieţe germane a serviciilor dentare s-a situat la 15 miliarde de euro (în 2019), dintre care partea de protetică a reprezentat 3,5 miliarde de euro, potenţialul de creştere a vânzărilor Dr. Fischer Dental pe această piaţă este foarte ridicat. Înainte de pandemia COVID-19, creşterea medie anuală a pieţei germane era estimată la 2,6%, iar aceasta s-ar putea accelera în următorii ani.

Subsidiara Dr. Fischer Dental GmbH a fost înfiinţată în Dusseldorf, capitala celui mai populat land din Germania, Nordrhein-Westfalen, aflată în proximitatea altor pieţe de interes pentru companie, precum Ţările de Jos, Belgia şi Franţa. Pentru început investiţia a constat în închirierea şi dotarea unui punct de lucru şi în angajarea personalului necesar. Activitatea de administrare şi gestionare a laboratorului va fi realizată în acord cu reglementările germane.

"Am ales oraşul Dusseldorf pentru acest prim pas important în extinderea business-ului Dr. Fischer Dental, deoarece eu şi soţul meu am lucrat acolo, ca medici stomatologi, dar şi pentru potenţialul de business al zonei şi al localizării strategice. Cunoaştem sistemul medical bine reglementat din Germania, avem deja mulţi clienţi mulţumiţi în această ţară şi credem că numărul acestora va creşte, pe măsură ce şi alţi medici vor afla despre noi. Odată cu deschiderea acestui laborator, le vom putea oferi cabinetelor stomatologice germane, direct pe teritoriul lor, servicii de cea mai bună calitate, la standarde internaţionale, într-un timp foarte scurt şi la preţuri atractive. Nu ne vom opri aici, ci pe viitor urmărim să intrăm şi în alte regiuni germane", a declarat Dr. Antoaneta Fischer, fondatoarea Dr. Fischer Dental.

Conform comunicatului, laboratorul deschis în Germania oferă un avantaj competitiv pentru Dr. Fischer Dental faţă de furnizorii de servicii de tehnică dentară din afara UE (China, Filipine, Turcia), prin înregistrarea companiei într-un stat UE. Alte atuuri ale liderului pieţei din România pe piaţa germană constau în deţinerea unei certificări TÜV Zertifikat german, a altor 6 certificări ISO internaţionale şi a unui laborator dotat cu tehnologii ultramoderne care permit efectuarea unor lucrări protetice la o calitate înaltă, ce poate rivaliza cu cele realizate de mari laboratoare de tehnică dentară din lume.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb