EGV va investii 600 de mii de euro în noua companie de mobilitate urbană

A.I.
Companii / 26 noiembrie 2019

 EGV va investii 600 de mii de euro în noua companie de mobilitate urbană

EGV anunţă o rundă de investiţii de peste o jumătate de milion de euro în startup-ul Neobility, înfiinţat şi condus de Mihai Rotaru, cel care a înfiinţat şi condus şi Clever Taxi şi care a achiziţionat recent de grupul Daimler, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, Neobility dezvoltă tehnologii care sprijină noul val de soluţii de mobilitate urbană la nivel global, cu obiectivul de a îmbunătăţi radical capacitatea şi viteza de deplasare a locuitorilor oraşelor.

Cristian Munteanu, Managing Partner al EGV, a declarat: "Cele mai multe dintre iniţiativele în domeniul mobilităţii urbane soluţionează nevoi personale: bicicletele, trotinetele şi scuterele electrice sunt soluţii last mile pentru fiecare dintre noi luaţi individual. Însă ceea ce face Neobility este să regândească şi să rezolve nevoile de transport în comun. Acestă abordare are ca efect eliberarea traficului, eficientizarea consumului de energie, creşterea calităţii aerului, în cele din urmă, creşterea gradului de confort şi scurtarea timpilor de tranzit pentru un număr mare de oameni."

Mihai Rotaru, founder şi CEO al Neobility, a adăugat: "Ambiţiile noastre sunt globale încă din prima zi, iar miza este uriaşă. Viziunea pe termen lung a Neobility este să devină o platformă pe care oraşele să o adopte pentru a-şi optimiza transportul public - aceasta presupunând şi o integrare perfect funcţională cu celelalte soluţii de transport personal. Problema mobilităţii urbane are impact direct în sănătatea oamenilor, cât şi în dezvoltarea economică şi imobiliară a oraşelor. O îmbunătăţire adusă în acest domeniu poate avea un efect de bulgăre de zăpadă pentru întreaga societate. Căutam oameni pasionaţi care vor să ni se alăture în această misiune şi îi aşteptăm să ne scrie pe www.neobility.co."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb