Flanco livrează în Bucureşti şi Ilfov cu flota proprie

A.F.
Companii / 15 iunie 2023

 Flanco livrează în Bucureşti şi Ilfov cu flota proprie

Începând din luna aprilie, Flanco Retail a internalizat serviciul de livrare în municipiul Bucureşti şi în judeţul Ilfov. Astfel, în fiecare zi, opt maşini din flota Flanco, fiecare cu câte doi livratori, asigură livrările pentru produsele comandate pe flanco.ro, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Chiar dacă traversăm o perioadă de contracţie din punct de vedere economic, cu tendinţă de scădere a consumului, focusul nostru principal rămâne clientul", spune Cătălin Cîrnaru, Director de operaţiuni Flanco Retail. "Astfel, am optat pentru asimilarea internă a serviciului de livrare, ştiind că rezultatul va fi creşterea considerabilă a calităţii serviciilor oferite clienţilor noştri. Din luna aprilie, am monitorizat evoluţia gradului de satisfacţie a clienţilor şi am descoperit că acesta a crescut chiar şi cu 25%, comparativ cu situaţiile în care livrarea se face standard, prin servicii de curierat", conform comunicatului.

Livrarea internalizată are numeroase avantaje pentru clienţii care comandă produse de pe flanco.ro. Retailerul are un control mai bun al echipei de livrare dedicate, care poate răspunde personalizat solicitărilor şi asigură un timp mai redus de livrare. De asemenea, fiind membri ai echipei Flanco, livratorii asigură o conduită adecvată, în avantajul clientului. Toate acestea cresc gradul de satisfacţie a clienţilor şi probabilitatea ca aceştia să recomande serviciile Flanco.

În plus faţă de produsele electro-IT prezente în mod traditional în magazinele reţelei, din acest an, clienţii pot achiziţiona online, de pe flanco.ro, noi categorii de produse, atât din zona bunurilor de larg consum, cât şi din cea a bunurilor de folosinţă îndelungată: anvelope, cosmetică şi make-up, fitness şi ciclism, bricolaj şi obiecte sanitare, rechizite şi birotică, articole de transport pentru copii şi cărucioare, detergenţi şi produse de curăţenie pentru interior şi exterior, casă şi decoraţiuni.

"Deşi în ultima perioadă am observat o mai mare aplecare a clientului spre eficienţă, argumentul principal al achiziţiei fiind preţul, în continuare, peste o treime dintre români declară că, pentru ei, contează serviciile - în primul rând cele logistice, de livrare, urmate de cele financiare - posibilitatea de a cumpăra în rate - de condiţiile de retur şi de garanţiile extinse", completează Cătălin Cîrnaru.

Pe lângă livrarea prin curier, clienţii mai au la dispoziţie alte două opţiuni de a intra în posesia produselor comandate online: prin livrare în unul din cele peste 4.600 de lockere din toată ţara sau cu ridicare gratuită din cea mai apropiată locaţie Flanco, dintr-o reţea de 160 de magazine.

Retailerul are în plan extinderea serviciului de livrare internalizată, pe parcusul anului, şi în alte oraşe mari din ţară.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb