Litoralulromanesc.ro: De Black Friday, românii îşi pot rezerva vacanţa la Marea Neagră cu reduceri de până la 70%

A.F.
Comunicate de presă / 9 noiembrie 2023

 Litoralulromanesc.ro: De Black Friday, românii îşi pot rezerva vacanţa la Marea Neagră cu reduceri de până la 70%

Românii îşi pot rezerva sejururi pentru sezonul estival 2024 pe litoralul autohton cu reduceri de până la 70% în cadrul campaniei de Black Friday, care se va derula în perioada 9 - 12 noiembrie, interval în care sunt disponibile oferte speciale la peste 150 de unităţi de cazare din staţiunile de la Marea Neagră, anunţă Litoralulromanesc.ro, cel mai mare turoperator pe acest segment turistic, conform unui comunicat remis redacţiei.

"În ceea ce ne priveşte, conceptul Black Friday este sinonim cu cele mai mari reduceri din an la vacanţe, iar pentru ediţia actuală am pregătit oferte şi discounturi fără precedent. Astfel, reducerile acordate sunt de până la 70% din preţul standard al unui pachet turistic şi tocmai de aceea îi încurajăm pe români să profite de ofertele special create pentru această campanie şi să-şi rezerve sejurul pentru vara viitoare. Este cea mai bună strategie pentru a face economii la buget şi, în acelaşi timp, pentru a-şi securiza vacanţa pentru sezonul următor", afirmă Ionuţ Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro

Conform comunicatului, discountul maxim acordat - de 70% - este valabil, în limita disponibilităţii, la un hotel de trei stele din staţiunea Neptun, pentru sejururi efectuate în perioada 15-20 iunie 2024. Cel mai ieftin pachet ce poate fi achiziţionat în weekendul prelungit de Black Friday costă 280 de lei pentru un cuplu şi include cinci nopţi de cazare la un hotel de două stele din staţiunea Saturn, ceea ce înseamnă că o noapte de cazare pentru o singură persoană costă 28 de lei.

În general, românii care cumpără sejururi de Black Friday sunt persoane care îşi fac planurile de vacanţă din timp şi sunt atente la ofertele turistice pentru care au deja pregătit un buget de vacanţă. De asemenea, sunt persoane care se orientează după hoteluri cu servicii bune şi foarte bune şi pachete complexe.

"Din experienţa anilor trecuţi, putem spune că cele mai ieftine vacanţe nu sunt neapărat şi cele mai căutate, ceea ce pare un paradox la prima vedere, dar, în realitate, mulţi dintre cei care fac o achiziţie de Black Friday au deja în vedere un buget şi sunt mai degrabă atenţi la ce include pachetul rezervat - servicii, facilităţi, tipul de masă, tipul de cameră, apropierea de plajă - decât la preţul în sine, cu atât mai mult cu cât pe lista hotelurilor care au oferte de Black Friday se află unităţi foarte bine cotate, populare în rândul turiştilor noştri, pentru care avem reduceri semnificative", adaugă Ionuţ Nedea.

Turiştii care caută oferte la hoteluri din sudul litoralului vor găsi pachete cu preţuri ce pornesc de la 56 de lei/camera/noapte la un hotel de 2 stele din Saturn, de la 70 lei/camera/noapte la un hotel de 2 stele din staţiunea Eforie Nord, de la 97 lei/camera/noapte cu mic dejun la un hotel de 3 stele din staţiunea Neptun şi de la 182 lei/camera/noapte la un hotel de 4 stele din staţiunea Venus. În nordul litoralului, la un hotel de 3 stele din Mamaia, un sejur de 5 nopţi pentru un cuplu costă de la 607 lei, în vreme ce la un hotel de 4 stele preţul este de la 922 lei.

Pentru cei interesaţi de pachete all inclusive, preţurile pornesc de la 2.250 lei/camera/sejur 5 nopţi cu all inclusive la un hotel de 3 stele în Eforie Nord, de la 2458 lei/camera/sejur 5 nopţi cu all inclusive la un hotel de 4 stele în Olimp şi de la 2675 lei/camera/sejur 5 nopţi cu all inclusive la un hotel de 4 stele în Mamaia Nord.

Românii care rezervă un sejur de Black Weekend trebuie să aibă în vedere că sumele achitate sunt nerambursabile. Pachetul rezervat este garantat până la efectuarea plăţii, termenul limită fiind luni, 13 noiembrie (ora 17:00). Turoperatorul recomandă şi adăugarea în pachet a unei asigurări de tip storno.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb