Medicover inaugurează clinica multidisciplinară de la Ploieşti

Adina Lateş
Companii / 4 februarie 2016

Medicover, unul dintre cei mai importanţi operatori de servicii medicale private din România, inaugurează o nouă clinică multidisciplinară la Ploieşti, în urma unei investiţii de 400.000 euro. Aceasta pune la dispoziţia pacienţilor peste 25 de specialităţi medicale, inclusiv Medicina Muncii, precum şi un centru acreditat de vaccinări internaţionale, informează un comunicat remis redacţiei.

De asemenea, clinica Medicover Ploieşti reprezintă prima unitate locală acreditată Petroleum Doctor, specialitate dedicată persoanelor care lucrează pe platforme marine în Marea Nordului.

Cu peste 25 de specialităţi medicale la standarde suedeze, Medicover Ploieşti este una dintre cele mai mari clinici multidisciplinare din România, fiind situată în zona centrală a oraşului, pe strada Mihai Eminescu. Astfel, pacienţii beneficiază de acces facil la îngrijire de cea mai înaltă calitate în domenii precum Cardiologie, Oncologie, Pediatrie, Ultrasonografie, Ortopedie, Chirurgie vasculară, Reumatologie şi multe altele. Clinica a presupus o investiţie de aproximativ 400.000 euro.

Printre facilităţile oferite de noua clinică se numără şi un centru acreditat de vaccinări internaţionale, alături de un departament specializat în Medicina Muncii. De asemenea, aici se găseşte singurul centru local acreditat Petroleum Doctor, dedicat persoanelor care lucrează pe platforme marine în Marea Nordului. Acesta este condus de Dr. Silvian Cioată, care deţine o diplomă eliberată de Norwegian Centre for Maritime Medicine şi atestată de County Governor of Rogaland din Norvegia.

"Suntem încântaţi să inaugurăm această nouă clinică la Ploieşti, o clinică multidisciplinară cu care reţeaua noastră internaţională se poate mândri", a declarat Adrian Peake, directorul general al Medicover România. "Acest nou pas de extindere a Medicover România ne aduce mai aproape de atingerea obiectivului nostru pe termen lung, de a furniza servicii medicale de cea mai înaltă calitate în cât mai multe zone ale ţării."

În prezent, echipa de profesionişti cu experienţă a clinicii Medicover Ploieşti reuneşte 27 de medici şi este de aşteptat să se extindă în perioada următoare. Asemenea tuturor centrelor din reţeaua Medicover, clinica din Ploieşti corespunde celor mai înalte standarde internaţionale de calitate şi este dotată cu echipamente de ultimă generaţie.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb