Nusco Imobiliara primeşte o finanţare de 31,4 milioane euro de la OTP Bank România pentru dezvoltarea a trei clădiri din cadrul fazei a doua a proiectului Nusco City

R.S.
Bănci-Asigurări / 24 aprilie

 Nusco Imobiliara primeşte o finanţare de 31,4 milioane euro de la OTP Bank România pentru dezvoltarea a trei clădiri din cadrul fazei a doua a proiectului Nusco City

OTP Bank România anunţă încheierea unui acord de finanţare cu dezvoltatorul Nusco Imobiliara, în valoare totală de 31,4 milioane de euro, pentru construirea primelor 3 clădiri din totalul de 7, aferente fazei a doua, din ansamblul rezidenţial Nusco City, aflat în cartierul Pipera din Bucureşti, la cinci minute de Promenada Mall, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Potrivit comunicatului, a doua fază a proiectului Nusco City va include un număr de 828 de apartamente (de tip studio dublu, cu două, trei, patru camere şi duplexuri exclusiviste), se va întinde pe o suprafaţă de aproximativ 10.000 mp de teren şi va avea aproximativ 46.651 mp construiţi, cu tot cu subsol, iar fiecare dintre cele trei clădiri vor avea o înălţime de 2S+P+10E+E11 duplex şi va livra primele 340 în Q3 2025. Investiţia totală în această a doua fază a proiectului se ridică la peste 130 de milioane de euro.

Nusco City a fost lansat în iarna anului 2020 şi a livrat prima fază, cu cele 622 de unităţi locative, în trimestrul II din 2023.

Pe o suprafaţă de 23 de hectare, pe locul fostei platforme Pipera, Nusco City va acomoda un număr total de peste 4.000 de apartamente, parcuri, zone verzi şi infrastructură - care vor acoperi aproximativ 40% din întreaga suprafaţă a proiectului, alături de unităţi de învăţământ, spital, hotel, zone comerciale dedicate, dar şi zone de birouri, se arată în comunicat.

OTP Bank România este partener strategic al Grupului Nusco, susţinând cu finanţări de-a lungul timpului Nusco Imobiliara şi Pinum Doors&Windows, cele două companii ale grupului.

"Continuăm să susţinem un proiect important şi valoros în peisajul imobiliar, dezvoltat de partenerul nostru Nusco Imobiliara - Nusco City - un adevărat proiect de regenerare urbană din Capitală. Acest ansamblu mixt va avea impact atât în dezvoltarea mediului de afaceri local, cât şi în crearea unor comunităţi solide în jurul lui. Suntem mândri să facem parte din acest proiect şi ne angajăm să oferim în continuare expertiza şi resursele necesare pentru a asigura succesul său deplin", a declarat Alexandru Neagu, Director Large Corporate, OTP Bank România.

"Ne bucurăm să avem acest parteneriat de lungă durată cu OTP Bank România, care ne oferă un important suport pe parcursul acestei dezvoltări de regenerare urbană. Nusco City este un ansamblu mixt, întins pe o suprafaţă de peste 23 de hectare şi devine deja o emblemă a oraşului. Practic, avem un orăşel în oraş. Mulţumim partenerilor noştri că au văzut încă din primul moment imensa valoare adăugată a acestui proiect", a declarat Michele Nusco, CEO Nusco Imobiliara, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb