Park Properties a vândut integral apartamentele din primele două blocuri de 12 etaje încă din stadiul construcţiei şi pregăteşte demararea viitorului bloc de 18 etaje

A.F.
Companii / 28 august

 Park Properties a vândut integral apartamentele din primele două blocuri de 12 etaje încă din stadiul construcţiei şi pregăteşte demararea viitorului bloc de 18 etaje

Park Properties, dezvoltatorul SunLake Residence, situat pe malul lacului Fundeni din Capitală, a finalizat cu succes vânzarea tuturor apartamentelor din primele blocuri de 12 etaje ale ansamblului rezidenţial şi pregăteşte demararea lucrărilor viitoarei structuri, o clădire de 18 etaje, conform unui comunicat remis redacţiei.

Raportul poziţie-finisaje-preţ au permis dezvoltatorului să antecontracteze toate apartamentele din fazele 1 şi 2 ale dezvoltării imobiliare şi să încaseze avansuri de peste 10 milioane de euro încă din timpul construcţiei.

"Datorită poziţionării sale într-o zonă cu unicitate şi livrat la un preţ accesibil, chiar în proximitatea lacului Fundeni, ansamblul SunLake Residence a reuşit să menţină un ritm altert de vânzări chiar şi în perioada dobânzilor mărite la credite ipotecare. Am fost surprinşi de cererea foarte mare pentru apartamentele de două şi trei camere şi de dorinţa foarte mare a bucureştenilor de a face un upgrade de la apartamentele din blocurile vechi în cele noi. La ora actuală, SunLake Residence este, fără îndoială cea mai bună alternativă pentru locuitorii din zonă, nu doar prin prisma finisajelor oferite, cât şi datorită facilitaţilor comune din ansamblu", a declarat Alexandru Mănăilă, acţionar şi managing partner al SunLake Residence.

Proiectul rezidenţial SunLake Residence este compus din două blocuri de 12 etaje şi un bloc de 18 etaje, cu un total de 308 apartamente, peste 350 de locuri de parcare, un parc privat şi promenada pe malul lacului. Valoarea de piaţă a complexului rezidenţial depăşeşte 40 milioane de euro şi are o suprafaţă de peste 40.000 mp.

"La ora actuală blocul A este integral finalizat şi blocul B este în proporţie de 95% finalizat. Se lucrează la ultimele finisaje interioare în blocul B, la amenajările peisagistice şi amenajarea terenului din jurul blocurilor, montarea panourilor solare şi fotovoltaice şi a componentelor de siguranţă la incendiu din complex. Am fost extrem de plăcut surprinşi de antecontractarea integrală a tuturor apartamentelor în primele două blocuri de 12 etaje (blocurile A şi B), urmând să ne focusăm atenţia pe vânzarea penthouse-urilor duplex din blocul B şi ulterior a apartamentelor din blocul C", a completat Alexandru Mănăilă.

O panoramă deosebită asupra Bucureştiului: peste 300 de apartamente cu vedere către lac

Arhitectura atent gândită a SunLake Residence şi poziţionarea strategică pe o peninsulă de pe malul lacului Fundeni fac din SunLake Residence primul complex din sectorul 2 al Capitalei unde indiferent de orientarea cardinală, aproape toate apartamentele au vedere către lacurile din jur.

"SunLake a fost dezvoltat cu ajutorul unei echipe de zeci de arhitecti, proiectanti şi specialişti care au gandit atent fiecare aspect al complexului rezidenţial. De la vederea strategica catre lacurile din jur, pana la compartimentarea eficienta a aprtamentelor, sursele de energie regenerabila amplasate pe fiecare imobil (panouri fotovoltaice si panouri de preparare a apei calde), parcul privat si promenada de pe malul lacului care se va conecta la promenada verde care va fi realizata in viitor de catre autoritati, toate fac din SunLake unul dintre cele mai atractive proiecte imobiliare din Bucureşti", explică Bogdan Guţu, director de vânzări SunLake Residence.

În plus, datorită unei reputaţii foarte bune a dezvoltatorului, clienţii au preferat să cumpere cu resurse proprii apartamentele şi să le achite integral în avans, cumpărătorii cu credit ipotecar fiind mai rar întâlniţi în perioada construcţiei.

Grupul Park Properties ţinteşte dezvoltări de peste 1.000 de unităţi locative în următorii ani şi accesarea unor surse noi de capital pentru a creşte business-ul. Grupul a achiziţionat mai multe terenuri de anvergură pe malul lacului în Pipera, Baloteşti şi alte locaţii exclusive unde intenţionează să continue să dezvolte ansambluri premium de apartamente şi vile de lux care se adresează segmentului de luxury şi affordable luxury din piaţă.

Cu o suprafaţă totală, la finalizare, de peste 40.000 mp şi o valoare de piaţă ce depăşeşte 40 milioane de euro, SunLake Residence, situat pe malul lacului Fundeni, în sectorul 2, este unul dintre cele mai ambiţioase proiecte rezidenţiale din Capitală, un reper arhitectural, cu terase generoase şi lobby-uri spaţioase, înconjurat de lacuri, o zonă verde, liniştită, cu numeroase spaţii de petrecere a timpului liber - parcuri şi locuri de joacă pentru copii. Construcţia proiectului a fost demarată în martie 2022.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

28 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4684
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3052
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9072
Gram de aur (XAU)Gram de aur360.7082

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb