Raiffeisen Banca pentru Locuinţe (RBL) demareză o nouă campanie de distribuţie

F.A.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 13 iunie 2007

Raiffeisen Banca pentru Locuinţe (RBL) a demarat, începând cu această lună, o amplă campanie de promovare-distribuţie a produsului de economisire-creditare. Astfel, orice client RBL care poate recomanda prieteni/cunoştiinţe, ce vor încheia contracte de economisire-creditare, primeşte în mod automat şi fără tragere la sorţi un premiu constând în produse electrocasnice (fier de călcat, prăjitor de pâine, blender, cuptor cu microunde).

Campania RBL se desfăşoară în perioada 1 iunie 2007 - 31 august 2007, cei interesaţi putând obţine mai multe informaţii la numărul 021/ 233 30 00 sau accesând site-ul www.railoc.ro.

"În ceea ce priveşte distribuţia, am reuşit din nou să fim printre primii care implementează un nou concept pe piaţa bancară românească, şi acest lucru nu face decât să ne bucure. Suntem convinşi că punerea în aplicare a unei noi strategii de distribuire a produselor noastre, "clientul mulţumit aduce clienţi", va avea succes pe piaţa românească şi va duce la creşterea gradului de penetrare şi notorietate a sistemului de economisire - creditare în rândul populaţiei", a declarat Ionuţ Costea, preşedintele RBL.

Raiffeisen Banca pentru Locuinţe a fost printre primele bănci care a venit cu noi filozofii de distribuire a produselor pe piaţa românescă. La scurt timp de la înfiinţare, RBL a inaugurat 10 caravane mobile, care au acoperit peste 100 de oraşe, unde cei interesaţi puteau încheia contracte de economisire-creditare. În plus, în fiecare an sunt lansate "Săptămânile economisirii - creditării", prin care RBL pune la dispoziţia potenţialilor/ actualilor clienţi standuri mobile de consiliere în peste 40 de oraşe.

Produsele oferite de RBL sunt vândute în prezent prin trei canale de distribuţie principale: o reţea de agenţi proprii în care lucrează peste 3.500 de colaboratori activi, sucursalele şi agenţiile Raiffeisen Bank şi prin parteneri de afaceri

Raiffeisen Banca pentru Locuinţe oferă produse destinate îmbunătăţirii situaţiei locative. Filozofia produsului este bazată pe combinarea unei etapei de economisire cu una de creditare. Clienţii pot beneficia de credite cu dobânzi foarte avantajoase, de doar 6% pe an. În plus, în perioada de economisire pe lângă dobânda oferită de RBL, de 3% pe an, clienţii beneficiază şi de o prima de la stat de 15 % pe an, dar nu mai mult de 150 Euro pe an.

În prezent Raiffeisen Banca pentru Locuinţe oferă clienţilor săi două tipuri de credite: Creditul Locativ şi Creditul Intermediar.

Pentru a putea beneficia de un Credit Locativ, clientul trebuie în prima etapă să economisească o anumită sumă de bani timp de minim 18 luni, pentru ca, în a doua etapă, să obţină un credit în lei cu o dobândă fixă de 6 % pe an.

În paralel, Raiffeisen Banca pentru Locuinţe oferă clienţilor săi care doresc o finanţare mai rapidă, Creditul Intermediar. Pe perioada creditului intermediar rata dobânzii este de 7,5% pe an, fixă. După ce clientul economiseşte cel puţin 18 luni şi îndeplineşte condiţiile impuse de bancă, împrumutul se transformă în Credit Locativ cu o dobândă de 6% pe an, fixă pe toată perioada de rambursare.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb