REPLICA LUI MIHAI FERCALĂ: "Nu vă este frică de Lege?"

Mihai Fercală
Piaţa de Capital / 18 mai 2020

"Nu vă este frică de Lege?"

ASF s-a grăbit cum nu a făcut-o niciodată, ca în acelaşi timp cu interviul să şi avizeze doi membri propuşi ilegal de un Consiliu paralel al SIF Transilvania, în persoană lui Moldovan Marius şi Răduţă-Gib Tony-Cristian.

În decizie scrie că numirea lui Moldovan în Directorat înseamnă demisia din Consiliul de supraveghere, lucru care nu s-a întâmplat până în prezent.

Moldovan continuă să funcţioneze că membru al Consiliului de supraveghere, concomitent cu funţia de membru în Directorat, ceea ce înseamnă încălcarea flagrantă a legii!

Moldovan, Frăţilă, Petria şi Andanut, contrar tuturor prevederilor legale au început să haituiasca salariaţîi SIF Transilvania, încălcând regulamentele de funcţionare ale Consiliului de supraveghere şi ale Directoratului, solicitând fel de de fel de informaţii, numai pentru ei patru, în afară şedinţelor legal convocate ale Consiliului.

Recuza judecătorii pe motive hilare, inducând în eroare piaţă şi actionarii asupra sumelor plătite unor avocaţi, încercând a schimba rezultatele voturilor exprimate la Adunarea generală a acţionarilor din 28 aprilie 2020, în scopul eliminării unor membri ai Consiliului.

Falsificarea a fost sugerată în scris chiar de ASF, conform scrisorii remise de ASF la SIF Transilvania.

Mentorul celor patru este chiar vicepreşedintele ASF Gabriel Grădinescu, ignorând legislaţia aferentă desfăşurării adunărilor generale ale acţionarilor, ignorând autoritatea de lucru judecat.

Disperarea lui Frăţilă şi compania este atât de mare, încât încearcă a bloca judecarea dosarelor în care au săvârşit nenumărate infracţiuni, cum ar fi numirea ilegală a lui Andănuţ ca preşedinte al Consiliului, a lui Petria Nicolae ca vicepreşedinte, numirea ilegală a unui directorat decis de Frăţilă Constantin, încălcând deciziile instanţelor care au suspendat comitetele în care s-a trecut Frăţilă ca membru, în speţa comitetul de nominalizare.

Toate hotărârile adoptate în mod ilegal de cei patru, sunt contestate în justiţie, unele deja au fost suspendate, altele au fost blocate de Frăţilă-Moldovan ca să se judece azi în dosar 1137/2020, de frică să nu fie suspendat din nou Andănuţ ca preşedinte al Consiliului de supraveghere, aşa cum a fost suspendat conform hotărârii nr.322/2020 a Tribunalului Braşov.

Sub consilierea funcţionarilor ASF, conduşi de vicepreşedintele Grădinescu, cei patru emit hotărâri în cascadă, în speranţa că instanţele nu vor mai face faţă acestor infracţiuni.

Domnule Grădinescu, de ce nu respectaţi decizia 307/2020 şi decizia 322/2020 a Tribunalului Braşov?

Ce veţi face când instanţele vor anula şi pe fond aceste hotărâri?!

Cât îi permiteţi lui Moldovan să funcţioneze atât ca membru al Consiliului cât şi ca membru al Directoratului SIF Transilvania, în dispreţul legilor?!

Nu credeţi că este timpul să reveniţi la respecatrea legii, sau aşteptaţi să va oblige procurorii şi parlamentarii să respectaţi legea!

Chiar nu vă este frică de ceea ce vor constată procurorii din DNA şi din DIICOT?

În astfel de piaţă vor fi investitori să investească şi să se bucure de maniera în care încălcaţi legea, în loc să cereţi respectarea legii?!

Voi continua să informez piaţa şi investitorii de maniera infracţională în care este condus SIF Transilvania sub suprevegherea actualului ASF, atât ca acţionar cât şi ca fost director general al acestei companii.

Când va lua ASF măsuri împotriva abuzurilor lui Frăţilă Constantin în COMCM Constanţa, societate filiala a SIF Transilvania?

De ce nu s-a apărat ASF în dosarul 8031/2/2016? judecat la curtea de Apel Constanţa?!...

Răspunsul e simplu: au blocat interviul lui Dan Paul pentru a-i permite lui Frăţilă Constantin să revină ilegal în Consiliul de supraveghere al SIF Transilvania!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9773
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5090
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2127
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8457
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.5709

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb