Saxo Bank atinge un reper istoric şi depăşeşte 100 de miliarde USD în activele atrase de la clienţi

A.F.
Bănci-Asigurări / 29 mai 2023

 Saxo Bank atinge un reper istoric şi depăşeşte 100 de miliarde USD în activele atrase de la clienţi

Saxo Bank anunţă o etapă semnificativă, deoarece depăşeşte 100 de miliarde USD în activele clienţilor, această realizare remarcabilă demonstrează creşterea Saxo Bank atât în ceea ce priveşte numărul de clienţi, cât şi al depozitelor, consolidându-şi poziţia de furnizor financiar de top într-un mediu macro-economic dificil, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, depăşirea de 100 de miliarde USD în activele clienţilor este încă o etapă record în cele trei decenii de la înfiinţarea Saxo Bank. A fost nevoie de 25 de ani pentru a atinge pragul de 20 de miliarde USD şi mai puţin de cinci ani după aceea pentru a mări valoarea cheie de cinci ori şi a depăşi pragul de 100 de miliarde USD.

Angajamentul Saxo Bank faţă de transparenţă şi centrarea pe client diferenţiază compania de competiţie şi a fost un factor cheie în creşterea activelor clienţilor în ultimul an, deoarece băncile centrale au majorat ratele dobânzilor pe pieţele majore. Spre deosebire de multe alte bănci şi brokeri, Saxo Bank transmite cu promptitudine creşterile de dobândă către clienţii săi, asigurându-se că aceştia beneficiază de dobânzile crescute automat şi imediat. Această abordare proactivă le permite clienţilor să îşi optimizeze strategiile de investiţii, câştigând în acelaşi timp o dobândă atractivă pe numerarul neinvestit, fără blocări sau perioade minime de deţinere. La rândul său, acest lucru permite bazei de clienţi în creştere a Saxo Bank să răspundă oportunităţilor emergente de pe pieţe cu agilitate şi încredere.

"Suntem onoraţi de încrederea clienţilor noştri, încredere care ne-a determinat să atingem această etapă istorică de depăşire a 100 de miliarde USD în activele clienţilor. Acest lucru demonstrează capacitatea noastră de a ne susţine numărul tot mai mare de clienţi şi parteneri, de a naviga pe pieţele provocatoare şi de a livra o experienţă solidă de investiţii şi platforme adaptate nevoilor clienţilor noştri.

Când privim dincolo de cifre, putem vedea cum creşte încrederea clienţilor care ne încredinţează o parte tot mai mare din fondurile lor, fie că beneficiază de ratele noastre atractive ale dobânzilor la depozite, de soluţiile de gestionare a activelor sau de a folosi platformele noastre de tranzacţionare pentru a profita de oportunităţile de pe pieţele şi activele globale.

Rămânem pe deplin dedicaţi în continuare investiţiilor în îmbunătăţirea experienţei clienţilor pentru a oferi clienţilor noştri cunoştinţele, resursele şi îndrumările necesare pentru a prospera în mediul economic dificil de astăzi şi pentru a lucra pentru a-şi atinge obiectivele financiare", a declarat Kim Fournais, fondator şi CEO.

Saxo Bank a anunţat recent că a primit un rating BBB cu o perspectivă pozitivă de la S&P Global Ratings, conform primului raport de rating al băncii.

În plus, Saxo Bank este în prezent în curs de a fi numită o instituţie financiară cu importanţă sistemică (SIFI) la sfârşitul acestui an de către Autoritatea Daneză de Supraveghere Financiară (FSA). Desemnarea SIFI este acordată instituţiilor financiare care sunt considerate critice pentru funcţionarea sistemului financiar.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb