SeedBlink lansează Nimity pentru a simplifica gestionarea capitalului şi a creşte detinerea la actiuni în Europa

T.B.
Piaţa de Capital / 19 iunie 2023

 SeedBlink lansează Nimity pentru a simplifica gestionarea capitalului şi a creşte detinerea la actiuni în Europa

SeedBlink, platforma de finanţare pentru start-upurile tehnologice europene, anunţă lansarea Nimity, un produs dedicat antreprenorilor şi investitorilor privaţi pentru a simplifica gestionarea capitalului. Nimity îşi propune să optimizeze modul în care companiile europene gestionează aspecte esenţiale precum tabelul de capitalizare, comunicarea cu investitorii şi regulile de guvernanţă, managementul de ESOP (Employee Stock Ownership Plans) şi opţiuni de finanţare.

SeedBlink, coinvestitor al VC-urilor şi al business angels din 2020, şi-a valorificat expertiza pentru a dezvolta Nimity ca o extensie a serviciilor financiare, recunoscând rolul esenţial pe care gestionarea eficientă a capitalului îl are în dezvoltarea afacerilor şi în generarea de venituri pentru investitori.

"Capitalul este un catalizator pentru generarea de venituri şi creştere economică. Atunci când oamenii sunt acţionari în afacerile lor, aceştia sunt mai motivaţi, mai productivi şi mai inovatori", a declarat Radu Georgescu, preşedintele consiliului de administraţie al SeedBlink.

Nimity oferă o gamă diversificată de servicii adaptate la nevoile companiilor şi ale partenerilor, inclusiv: Gestionarea portofoliului şi a structurii de acţionariat: permite urmărirea în timp real a structurii acţionariatului şi colaborarea cu părţile interesate; Gestionarea şi comunicarea ESOP: permite crearea şi gestionarea cu uşurinţă a planurilor de opţiuni pe acţiuni ale angajaţilor, pentru a creşte gradul de retenţie a persoanelor cheie şi pentru a facilita înţelegerea valorii acestora cu ajutorul portalurilor dedicate; Infrastructură de finanţare şi sindicalizare: permite accesul la o platformă simplificată pentru a pregăti şi gestiona strângerea de capital prin runde de coinvestiţii sau sindicalizate. Oferă deal rooms private şi o platformă pentru gruparea investiţiilor mai mici ca o singură entitate juridică;

"Ca fondator de startup, mă bucur să fiu martor al dedicării SeedBlink de a sprijini companiile la început de drum dincolo de finanţare, printr-o gestionare sănătoasă a capitalului propriu ca urmare a lansării Nimity. În Europa este nevoie de o soluţie care să ajute la o mai bună gestionare a relaţiilor cu părţile interesate, angajaţii şi viitorii investitori. Mai puţină muncă administrativă şi creşterea transparenţei în structura de acţionariat sunt beneficii imediate pe care am putut să le testez", a afirmat Tudor Goicea, cofondator al Aqurate, una dintre companiile din portofoliul SeedBlink.

SeedBlink încurajează companiile să îşi transforme clienţii, partenerii şi business angels în acţionari şi să grupeze investitorii mai mici în tabelul de capitalizare. Acest lucru le dă posibilitatea de a-şi sindicaliza eficient eforturile de strângere de fonduri.

"Misiunea noastră este de a creşte equity ownership în Europa prin simplificarea accesului, a gestionării şi a tranzacţiilor cu acţiuni proprii ale companiilor aflate la început de drum. Construim o infrastructură eficientă pentru tot ce înseamnă equity pentru ca investitorii individuali şi instituţionali deopotrivă să colaboreze şi să inspire companiile care stimulează progresul", a spsus Carmen Sebe, CEO al SeedBlink.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb