Simona Baciu, fondator Transylvania College, primeşte distincţia regală "Medalia Custodele Coroanei Române"

Adina Lateş
Miscellanea / 29 martie 2016

Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare Margareta, Custodele Coroanei, a decis să confere distincţia regală "Medalia Custodele Coroanei române" Simonei Baciu, fondator al Transylvania College, singura şcoală internaţională din Cluj-Napoca şi din afara Capitalei acreditată de ARACIP, Council of British International Schools, British Schools Overseas şi Universitatea Cambridge.

Ceremonia de decorare a avut loc în data de 26 martie, la Castelul Regal Peleş, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Medalia "Custodele Coroanei române" este o medalie de merit, fiind acordată persoanelor cu realizări ieşite din comun în România, în domeniile social, ecologic, al dezvoltării durabile, în ştiinţe şi arte, precum şi pentru performanţe excepţionale în diverse profesii şi meşteşuguri.

"Medalia se acordă celor care au reuşit o performanţă de înalt nivel, au avut o iniţiativă ieşită din comun, au dat dovadă de generozitate şi spirit de răspundere, au folosit puterea exemplului personal pentru a îmbogăţi prezentul românesc. Posesorii Medaliei "Custodele Coroanei române" sărbătoresc ziua decoraţiei în fiecare an la 3 mai, ziua de naştere a Reginei Elena a României", arată documentul citat.

"Sunt profund recunoscătoare Alteţei Sale Regale Principesei Moştenitoare Margareta, Custodele Coroanei, pentru cea mai mare onoare posibilă reflectată asupra comunităţii Transylvania College prin acordarea distincţiei regale Medalia Custodele Coroanei române. Acest moment unic a validat alegerea pe care am făcut-o în urmă cu 23 de ani de a contribui la modernizarea sistemului românesc de învăţământ şi îmi dă curajul să merg mai departe", a declarat Simona Baciu, fondator al Transylvania College.

Potrivit sursei citate, decizia Alteţei Sale Regale Principesei Moştenitoare Margareta, Custodele Coroanei, vine după ce, în luna noiembrie, Alteţa Sa Regală a acordat Înaltul Patronaj al Casei Regale şcolii Transylvania College. Înaltul Patronaj reprezintă recunoaşterea excelenţei în educaţie oferite de Transylvania College în cei 23 de ani de activitate şi a contribuţiei aduse societăţii. Ceremonia a avut loc la Palatul Elisabeta, în Sala Regilor, în prezenţa unor invitaţi de seamă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb