SPEEDWELL a demarat lucrările de construcţie pentru ultima clădire a ansamblului TRIAMA Residence Cea de-a treia clădire va fi livrată în 2026, 56% din apartamente fiind deja vândute

A.F.
Companii / 16 octombrie

 SPEEDWELL a demarat lucrările de construcţie pentru ultima clădire a ansamblului TRIAMA Residence Cea de-a treia clădire va fi livrată în 2026, 56% din apartamente fiind deja vândute

Speedwell, unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori imobiliari din România, a demarat lucrările de construcţie pentru a treia şi ultima clădire a proiectului TRIAMA Residence. Bugetul alocat dezvoltării se ridică la 9 milioane de euro.

Amplasat într-o zonă privilegiată, aproape de centrul Capitalei, Triama Residence oferă în total 195 de apartamente cu spaţii generoase, compartimentări variate şi finisaje premium, dispuse în trei clădiri rezidenţiale cu un design modern. După succesul primelor două faze finalizate şi vândute în perioada 2021-2023, care au inclus un total de 134 de apartamente cu suprafeţe cuprinse între 53 şi 70 de metri pătraţi, Triama Residence continuă să redefinească standardele unui stil de viaţă modern în toate aspectele dezvoltării acestei noi clădiri.

În luna septembrie, SPEEDWELL a demarat lucrările pentru a treia clădire din ansamblu, la finalul cărorara va livra 61 de unităţi, ultimele din acest proiect, cu suprafeţe cuprinse între 54 şi 205 metri pătraţi, 34 dintre apartamente găsindu-şi proprietarii până în prezent. Clădirea va avea o suprafaţă totală construită de aproximativ 5.400 de metri pătraţi şi va dispune de apartamente moderne cu 2, 3 şi 4 camere, adaptate diverselor nevoi ale viitorilor proprietari.

"Suntem cu atât mai încântaţi să vedem cum 56% din unităţi sunt deja vândute, chiar dacă lucrările de construcţie abia au început! Această reacţie promptă este o dovadă nu doar a rezilienţei pieţei, ci şi a interesului viitorilor rezidenţi pentru un stil de viaţă sustenabil, orientat spre comunitate. TRIAMA Residence înseamnă, mai degrabă decât construirea de locuinţe, crearea unui mediu cu impact pozitiv asupra comunitatii, în care oamenii pot prospera. Prin instalarea panourilor solare şi datorită standardelor de eficienţă energetică nZEB, noua clădire este concepută pentru a reduce atât costurile, cât şi amprenta de carbon. Nu ne limităm la a oferi doar simple locuinţe; modelăm comunităţi care reflectă angajamentul nostru faţă de un viitor mai verde şi mai conectat." punctează Jan Demeyere, arhitect şi cofondator Speedwell

Pe lângă apartamentele sale spaţioase , care reflectă angajamentul SPEEDWELL faţă de conceptul unui stil de viaţă modern, TRIAMA Residence asigură facilităţi precum spaţii comerciale la parter, 193 de locuri de parcare, un loc de joacă şi spaţii verzi extinse. Rezidenţii beneficiază, de asemenea, de o legătură facilă cu mijloacele de transport în comun, datorită proximităţii faţă de staţia de metrou Costin Georgian, aflată la 7 minute de mers pe jos şi la 250 de metri de staţiile de tramvai. În plus, amplasarea în imediata apropiere a Parcului Morarilor, precum şi proximitatea faţă de centre comerciale şi instituţii de învăţământ, oferă proiectului un avantaj considerabil şi creează un mediu favorabil atât pentru familiile cu copii cât şi pentru cei care îşi doresc acces rapid către cele mai importante puncta de interes din centrul Bucureştiului.

Pentru ultima fază a proiectului, SPEEDWELL utilizează tehnologii moderne de forare pentru fundaţie şi materiale de construcţie de înaltă calitate, datorită parteneriatului puternic cu lideri din industria construcţiilor.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9758
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5675
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3002
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9452
Gram de aur (XAU)Gram de aur393.9593

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
prow.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb