Un nou complex imobiliar premium va fi ridicat în zona centrală a Bucureştiului

F.D.
Companii / 18 septembrie

 Un nou complex imobiliar premium va fi ridicat în zona centrală a Bucureştiului

Icon Garden, un nou ansamblu rezidenţial premium, va fi ridicat în zona centrală a Bucureştiului de către dezvoltatorul imobiliar Media City, în urma unei investiţii de 25 milioane de euro. Icon Garden este dezvoltat pe un teren în suprafaţă de 7600 mp, din care 1600mp sunt destinaţi doar curţii interioare, amenajată cu alei, băncuţe, arbori şi spaţii verzi generoase, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Complexul este poziţionat în planul doi al intersecţiei dintre bulevardele Calea Moşilor şi Şoseaua Mihai Bravu şi va include două clădiri cu regim redus de înălţime (S+P+3E+4R), cu un număr total de 204 apartamente cu 1-5 camere. Preţul de pornire este de 100.800 euro + TVA pentru un studio.

,,Noi, echipa Media City, ne-am îndrăgostit din primul moment de locaţia viitorului proiect. Am vrut să cream un concept inedit pentru Bucureşti, în care să putem ȋmpleti Centrul şi Nordul oraşului. Am avut viziunea unui client educat şi bine informat, care nu este dispus să facă niciun compromis între dorinţa de a se bucura de toate avantajele pe care le oferă apropierea de centrul unui oraş atât de viu şi de dinamic cum este Bucureştiul, de accesul facil la şcoli, centre comerciale, terase şi cafenele, şi dorinţa de a trăi într-o oază de linişte şi de verdeaţă, construită folosind cele mai avansate principii şi caracteristici constructive ale momentului: cele mai înalte standarde privind eficienţa energetică şi o calitate superioară a finisajelor.

Faptul că Icon Garden poate oferi clienţilor noştri toate acestea la un preţ rezonabil, ne dă încrederea să spunem că va fi un produs unic pe piaţa bucureşteană.

Într-o piaţă în care standardele constructive evoluează în mod constant foarte rapid, eu şi colegii mei din echipa Media City căutăm sa fim în permanenţă cu un pas înainte, astfel încât clienţii noştri să fie printre primii care beneficiază de cele mai noi inovaţii în domeniul dezvoltărilor imobiliare", a declarat Andrei Sandu, fondator MediaCity.

Dezvoltatorul Media City îşi propune, prin acest nou proiect, să aducă în inima Bucureştiului, în zona Calea Moşilor, conceptul de locuinţe premium, specific mai degrabă zonei de nord a oraşului. Aflat la doar cinci minute de mers pe jos de staţia de metrou Obor, ansamblul Icon Garden este dedicat celor care îşi doresc un nivel maxim de confort, dar fără să se îndepărteze de centrul oraşului. Icon Garden este poziţionat în mod ideal pentru familiile care vor să fie aproape atât de şcoli şi grădiniţe, centre comerciale şi zone de agrement, dar şi de restaurante, cafenele şi terase. În plus, ansamblul beneficiază de împrejurimi liniştite, fiind amplasat într-o zonă de case, cu trafic auto redus. Eficienţa energetică a locuinţelor va fi asigurată de soluţiile si de materialele folosite, dar şi de integrarea celor mai noi tehnologii, precum pompe de căldură, recuperatoare de căldură, centrală termică de bloc, asigurând astfel costuri reduse la utilităţi.

Construcţia ansamblului Icon Garden a început in ianuarie 2024, iar termenul de finalizare este toamna anului 2025. Media City are o experienţă de peste 28 ani pe piaţa imobiliară din România. Cele mai recente dezvoltări imobiliare din portofoliu includ ansamblurile rezidenţiale Ghica Apartments, Titan Apartments, Paladin Residence Corbeanca, Siseşti 30 Residence.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb