Volodimir Zelenski: " Nu putem lăsa niciunul dintre oamenii noştri, niciun oraş şi niciun sat sub ocupaţie rusă"

D.R.
Internaţional / 15 iulie 2023

 Volodimir Zelenski: " Nu putem lăsa niciunul dintre oamenii noştri, niciun oraş şi niciun sat sub ocupaţie rusă"

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a afirmat, astăzi, într-un nou discurs, că nu poate lăsa niciun oraş şi niciun sat sub ocupaţie rusă, deoarece ocupaţia rusă a adus violenţă şi umilirea oamenilor, informează news.ro.

"Unul dintre cele mai teribile lucruri pe care le aduce războiul este separarea... Nu putem lăsa niciunul dintre oamenii noştri, niciun oraş şi niciun sat sub ocupaţie rusă. Oriunde continuă ocupaţia rusă, domnesc violenţa şi umilirea oamenilor. Le sunt recunoscător tuturor partenerilor noştri - fiecărui lider, fiecărui politician, fiecărei personalităţi publice, fiecărei ţări care ne sprijină cu adevărat în faptul că numai eliberarea completă a întregului nostru teritoriu ucrainean va permite restabilirea deplină a ordinii internaţionale bazate pe reguli", a spus Zelenski.

Volodimir Zelenski a discutat şi despre întâlnirile şi discuţiile pe care le-a avut cu lideri internaţionali în ultimele zile.

"Astăzi, preşedintele şi prima doamnă a Republicii Coreea se află în vizită în ţara noastră. O vizită foarte importantă, o direcţie foarte importantă a activităţii noastre internaţionale. Şi aceasta este prima vizită a preşedintelui Republicii Coreea în Ucraina din întreaga perioadă a relaţiilor dintre statele noastre. Acum, când viteza de a pune capăt războiului depinde în mod direct de sprijinul global pentru Ucraina, facem tot posibilul pentru a ne asigura că acest sprijin este cât mai intens şi mai semnificativ posibil. În 15 zile din luna iulie, am avut deja negocieri, întâlniri, evenimente cu liderii Statelor Unite, Marii Britanii, Franţei, Germaniei, Olandei, Turciei, Republicii Cehe şi Poloniei. De asemenea, Slovacia, Bulgaria, Lituania, Suedia, Portugalia, Spania şi Canada, Australia şi Noua Zeelandă, Republica Africa de Sud, Guineea-Bissau, cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, preşedintele Consiliului European, Charles Michel , preşedintele Comisiei Europene, von der Leyen, Patriarhul ecumenic Bartolomeu", a precizat Zelenski.

Opinia Cititorului ( 19 )

  1. John Kirchhofer,seful statulul major de contrainformatii al USA,joi intr-o

    conferinta la Washington a declarat ca luptele din Ucraina au intrat in impas, 

    Zelenski nu reuseste cu contraofensiva pornita de 45 de zile sa obtina rezultate

    1. E declarație politică pentru trimiterea de F16 în Ucraina.

      Oricâte zile ar dura, Rusia a pierde zilnic, pentru totdeauna. : 

      Tare slăbuți ești la politica și geopolitica-militara, frate

    Au fost luate fortat si facute cadou unei terte parti care le consid ale sale de drept (?!) si desconsid minoritatile, tratate ca ,,populatie second hand". Cine e ocupantul? Si unde-s principiile UE?

    Cuvintele care dau fiori pe sira spinarii si le creaza mujicilor cosmaruri noaptea: " I neede ammunition not a ride"...and ammunition it is:-)...Slava Ukraini!

    E usor sa vorbesti dintr-un birou. O luna tinuti zelenski si putler in tansee si sa vedem apoi cat razboi mai vor(dc supravietuiesc)

    1. Exact,

      dar e valabil și ptr. Biden & co 

    Tânărul și neliniștitul actor Zele va mai juca rolul de salvatore de la patria încă un sezon după care toți susținătorii săi se vor spăla pe mâini și îl vor arunca la recycle bin al istoriei.

    Poate va fi declarat nul chiar mai devreme pentru că nu aduce anul ce aduce ceasul. 

    Bietul acar Păun va continua totuși să trimită din exil inimioare și glumițe pe FB admiratorilor săi. 

    Tragicomica figură va aduna milioane de like-uri și share-uri ale fanilor neconsolati.

    Slava Zele 

    1. Am mai auzit refrenul asta, si o sa murim de foame si o sa inghetam de frig la iarna:-)...Ia vezi ca rubla a ajuns mai slaba ca rupia indiana:-)

      PE EL - EI '''''''''' SLAVA - UCRAINII '''''''' , NU-I INTERESEAZA CAT-USI DE PUTIN DE POPULATIA RUSOFONA DE ACOLO ........ INTRE 3 si 5 MILIOANE DE CIVILI RUSI ( INCLUSIV cei 700.000 de COPII , DE CARE POMENEA CU FATARNICIE PITICUL ..... ) , SI-AU PARASIT CASELE SI AU FUGIT IN RUSIA , CA SA POATA SCAPA CU VIATA ........ UCRAINA , N-ARE NEVOIE DE EI ........ VREA PAMANTURILE LOR !!!!!!!!!!!!!!! ATATA TOT !!!!!!!!! VREA , CUM A ZIS PICIUL IN MOD CLAR , AICI , VREA """"" ORASELE SI SATELE LOR '''''''''''' ...... SI , CU AJUTORUL TURBAT AL AMERICANILOR SI AL ALTORA , SPERA CA SA-I REUSEASCA .......... VREM PAMANTURI .......... DAR , FARA POSESORII LOR DE DREPT !!!!!!!!!!!!!!!!! AIA , N-AU DECAT SA RAMANA IN RUSIA ............... DE ASTA , EXISTA ACUM TOATA TEVATURA ASTA !!!!!!!!!!! PENTRU PAMANTURI NELOCUITE DE UCRAINIENI ................. DAR , CARE SA FIE LOCUITE IN VIITOR , CU UCRAINIENI !!!!!!!!!!!!!!!!!! ASTA , E TOT ...................... ACUM , INTELEGETI CINSTITI ROMANI , CE VREA UCRAINA SI PITICUL ?????????????????????????????? ? APROAPE 50 de TARI AU SARIT MILITAR IN SPRIJINUL ADEVARULUI SI CINSTEI !!!!!!!!!!!!!!! VOLUNTARII LOR , INCLUSIV ROMANI , LUPTA EFECTIV , IMPOTRIVA RUSIEI .......... SANT DEJA , ZECI si ZECI DE MII ........ POATE , SI MAI MULTI ........ VIN MEREU ALTII PE ASCUNS , PE PASI - PASI ........ DE CE ???? EI PERSONAL , SI-AU PUS VREODATA INTREBAREA : CE CAUT EU , AICI ??? RASPUNSUL LOR , AR FI UNUL SINCER , LA PRIMA VEDERE : AM VENIT CA SA LUPTAM IMPOTRIVA RUSIEI !!!!!!!!!!!!! DE CE ??? EI ...... AICI , INCEPE SA DEVINA 1 RASPUNS , CU SCARPINAT IN CAP ........ PAI , RUSII , AU ATACAT UCRAINA ....... SERIOS ??? SANTETI SIGURI DE ASTA ??? SI , CAND AU ATACAT RUSII , UCRAINA ??? PAAI ...... LA CE STIM NOI , IN 2014 !!!!!!!!!!!! AHA !!! UNDE ??? PAI , ARMATA RUSA , A NAVALIT IN DONBASS -ul ALA , SI A MACELARIT POPULATIA UCRAINIANA DE ACOLO ................ ASA DECI ....... POPULATIA UCRAINIANA DE PESTE 95 - 97 % DIN DONBASS , IN CARE RUSII AVEAU DOAR INTRE 3 si 5 % , A CERUT AJUTORUL ARMATEI LOR , CONTRA CELEI RUSESTI , INVADATOARE ??????? NOI , ASA STIM !!!!!!!! ASA N-I S-A SPUS ......... CA , DE AIA AM VENIT AICEA , CA SA LUPTAM .......... SA APARAM POPULATIA NEVINOVATA DIN DONBASS !!!!!!!!!!!!!!!! SA RESTABILIM DREPTATEA !!!! SI ADEVARUL !!!! ASA A ZIS TOVARASUL ZELENSKI !!!!!!! CA , EI AU DERPTATE !!!!!!!!! SI , RUSII MINT !!!!!!!!!!!! BAAAAI , FRATE BAAI ........ UNDE AM AJUNS , AICEA ?????? NICI SPITALUL '''''''''' BALACEANCA '''''''''' , NU NE MAI FACE BINE ............... REPETA 1 MINCIUNA DE 5.000 de ORI LA TELEVIZIUNI , SI AJUNGI S-O CREZI SI TU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ASTA , E SI TACTICA UCRAINEI ....... SE TRANSFORMA , DIN LUP , IN OAIE ............... COMPLET , NEVINOVATA .......... CAM ASTA , E SITUATIA , ACUM ............. ACOLO ......................

      Poate ne spui cati mujici erau in Polonia cand au atacat-o in urma pactului Ribbentrop - Molotov, cati mujici erau in Karelia Finlandeza, cati mujici erau in basarabia Romaneasca, si cati mujici erau in Kaliningrad cand te-au anexat...

      Din păcate Ucraina pierde pe toate fronturile:

      - economic tara e în faliment oficial de  

      anul trecut - trăiesc din mila  

      occidentului (dar pana când?? )  

      - a pierdut cca. 20 000 000 de cetatini 

      5 000 000 fugiți în Rusia + 15 000 000  

      unde au putut 

      - din punct de vedere militar tot de  

      occident depind în totalitate (pana

      când??)  

      La inceputul "Operatiunii Militare speciale" in 24 Februarie 2022, mujicia avea 3417 tancuri fata de 987 Ucraina. Conform Oryx, mujicia are pierderi confirmate 2091 tancuri fata de 558 Ucraina. In timpul confruntarii, Ucraina a capturat 545 tancuri mujice si a primit din Vest 471. La ora actuala, conform estimarilor analistilor militari, Ucraina conteaza pe 1500 de tancuri fata de 1400 mujicia:-). Pe plan economic, deficitul bugetar mujic pe primele 6 luni este de 45 miliarde USD, iar anul trecut a fost de 42 miliarde USD. Exportul de hidrocarburi a scazut cu 48%, rubla mujica s-a devalorizat cu 48%, e mai slaba ca rupia indiana. De la declansarea conflictului, 1.2 milioane de mujici au parasit tara, 220000 sunt KIA+ MIA. "benzinaria mujica" e falita:-)

      Oryx e site de propaganda plătită,

      mai informează-te măcar din media USA 

      Aia erau ucraineni.Asa s-a intamplat si la iceputul anilor 90 in Transnistria.Cine i-a ajutat pe rusi in Transnistria de au obtinut rusii de acolo autonomie?Las-o mai moale ca macane!Du-te si ajuta-l pe Zelenski,nu ne mai polua vederea!Toata ziua mujic in sus,mujic in jos!Scuteste-ne!

      ,, Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia!,,.

    hai cu razboiul, poate in 2024.

    Zele our new GOD

    1. Asa a fost și Bin Laden sau Gadafi o perioada scurta

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb