"Xerox România" a deschis un centru de scanare şi arhivare în cartierul Pipera

Aurelian Păun
Ziarul BURSA #Companii #IT / 11 octombrie 2007

Investiţia costă o jumătate de milion de dolari

"Xerox România" a deschis oficial, ieri, în cartierul Pipera, un nou centru de scanare şi arhivare, cu o capacitate de prelucrare de peste 2 milioane de pagini pe lună, anunţă compania. Un astfel de serviciu nu reprezintă o noutate în România, însă "Xerox" propune o tehnologie nouă, care pune accentul în principal pe sotware, fiind eliminat într-o mai mare măsură factorul uman. Eficienţa cu care se mândresc cei de la "Xerox" fluctuează între 95 şi 100%, în func-ţie de calitatea şi forma de prezentare a materialelor de trans-pus în format electronic. Răzvan Botezatu, Xerox Global Services Manager Xerox Romania, a declarat că Centrul de scanare şi arhivare din Pipera se află în plin proces de certificare calitativă ISO, proces care va fi finalizat la începutul anului viitor.

În 2008, când "Xerox" va încheia dezvoltarea acestui centru de scanare şi arhivare, cos-turile totale vor fi de peste jumătate de milion de dolari. Din această sumă, mai mult de 15 procente au fost investite în aparatură şi elemente de securitate. În prezent, în locaţia din Pipera lucrează o echipă de 20 de persoane, iar, până în 2008, Xerox se va putea baza pe o echipă de aproximativ 100 de persoane. Conform celor de la "Xerox", principalul avantaj al utilizării acestor servicii este productivitatea de preluare de până la 10 ori mai mare decât cea obţinută prin prelucrare manuală. Soluţiile sunt recomandate tuturor companiilor care procesează şi tranzitează documente, cum ar fi instituţii financiar-bancare ori instituţiile care efectuează studii de piaţă.

În România, "Xerox" este prezentă de peste 35 de ani, fiind unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa de servicii de managementul documentelor şi pe cea de imprimare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb