1 Decembrie - ziua porţilor deschise la "Tuborg" România

Eli Roman
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 29 noiembrie 2005

Compania "Tuborg" România organizează pe 1 Decembrie, pentru al şaptelea an consecutiv, evenimentul "Porţi deschise", ocazie cu care invită toţi locuitorii capitalei să viziteze cea mai modernă fabrică de bere din ţară.

Începînd cu ora 9:30 pînă la ora 16:00, toţi cei dornici să asiste la procesul de fabricare a berii au la dispoziţie autocare către sediul "Tuborg" România şi care vor pleca la interval de 20 de minute din Piaţa Unirii (staţia Expres 783, zona Mitropolie), Grozăveşti (lîngă staţia de metrou) şi Bucur Obor (parcarea de lîngă magazinul Bucur Obor). Cu această ocazie invitaţii la fabrica "Tuborg" vor avea ocazia să cumpere produse din portofoliul URBB la un preţ special.

Acest eveninment vine să susţină declaraţia lui Cătălin Ignat, director marketing URBB: "Conform datelor de vînzări pe care le avem pînă în prezent, pînă la finele acestui an estimăm că producţia de bere a companiei noastre să atingă 1,2 milioane de hl".

"Tuborg" România a produs prima sticlă de bere în 1998. Cota de piaţă a URBB în perioada ianuarie - octombrie 2005 a ajuns la 8,4%, înregistrînd o creştere cu 18% faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent. Din 1998 pînă în prezent, volumul de vînzări a crescut de cinci ori, iar capacitatea de producţie a fabricii a ajuns în acest an la 1,4 milioane hl de bere. Cu o investiţie totală de 102 milioane USD, este cea mai modernă fabrică de bere din Europa de Est, construită în şapte luni, ca un proiect green field.

În primele zece luni ale acestui an, compania "Tuborg" România a înregistrat o creştere a vînzărilor cu 20% faţă de perioada similară a anului trecut.

Portofoliul companiei "Tuborg" România cuprinde exclusiv mărci internaţionale de bere: Tuborg Gold, Tuborg Royal Export, Tuborg Christmas Brew, Holsten, Carlsberg, Skol, Guinness şi Kilkenny. Fabrica de bere "Tuborg" se numără printre cele mai performante zece fabrici ale Grupului "Carlsberg" din cele 55 deţinute în întreaga lume. Numărul angajaţilor "Tuborg" România depăşeşte 750 de persoane.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb