10 ANI PE PIAŢA ROMÄNEASCĂ BDR Associates - cifră de afaceri de 1 milion de euro în nouă luni

Carola Ionescu
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 9 noiembrie 2005

BDR Associates Communication Group, asociat exclusiv în România al grupului internaţional Hill & Knowlton, aniversează, 10 ani de activitate de succes în domeniul relaţiilor publice. Începînd din 1995, BDR Associates a asigurat suport profesionist în comunicare strategică şi relaţii publice unui număr de mai bine de 200 de clienţi, reprezentînd mari companii naţionale şi multinaţionale, instituţii ale statului, organisme internaţionale, asociaţii sau agenţii neguvernamentale, din România şi din Republica Moldova. Cifra de afaceri a agenţiei a depăşit, în 2004, 1 milion de euro, o sumă semnificativă atît pentru agenţiile care activează în domeniul PR-ului în România, cît şi pe alte pieţe din Centrul şi Estul Europei. În primele 9 luni ale anului 2005, BDR Associates a egalat cifra de afaceri a anului trecut.

BDR Associates este una dintre primele agenţii de relaţii publice din România, care a promovat conceptul de Program de Responsabilitate Socială. De asemenea, în spiritul inovativ al agenţiei, BDR Associates a propus Clienţilor, personalizarea creativă a evenimentelor implementate în domenii pur tehnice, devenind astfel un promotor al ideilor artistice plasate în contextul informaţional concret, al tehnologiilor de vîrf.

Interferenţa agenţiei BDR Associates, cu performanţă internaţională în domeniul relaţiilor publice s-a consolidat atît prin afilierea la reţeaua internaţională Hill&Knowlton, dar si prin efortul propriu de accesare a unor pieţe noi, cum ar fi: Republica Moldova, Irak sau Bosnia Herţegovina.

- În 2002, în urma cîştigării unei licitaţii internaţionale organizată de către Banca Mondială, BDR Associates deschide un birou la Chişinău, în Republica Moldova, dezvoltat ulterior, prin servicii de PR asigurate unor companii private şi instituţii din ţara vecină.

- În vara anului 2003, BDR Associates semnează acordul de asociere cu prestigiosul grup internaţional Hill & Knowlton, situat în primele trei companii ale lumii în domeniul PR-ului, ca o urmare firească a unei relaţii de colaborare, care a debutat în toamna anului 1999.

- În 2004 BDR Associates, în premieră absolută pentru PR-ul românesc, se înregistrează în Irak şi participă ulterior la o primă licitaţie în domeniul campaniilor de comunicare instituţională. În acelaşi an se înscrie în cursa pentru cîştigarea unui proiect de comunicare în Bosnia- Herţegovina, licitaţie aflată în derulare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb