14 companii au ordonat proceduri în doar cinci zile

C.P.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 24 august 2004

Peste 6 milioane dolari au fost tranzacţionate săptămîna trecută la Bursa Română de Mărfuri, au fost organizate 20 de licitaţii şi au participat 14 companii. Printre autorităţile contractante care au apelat la serviciile BRM se numără: CNCF CFR, Electrica, Tarom, Casa Naţională de Pensii şi Asigurări Sociale, ROMATSA RA, SC Predeal SA, RATB, Autoritatea Rutieră Română, Metrorex, Petrom etc, potrivit BRM.

Majoritatea procedurilor ordonate de cele 14 companii au fost organizate pentru achiziţionarea de diverse produse şi servicii, iar numai două licitaţii au fost desfăşurate pentru vînzarea de metanol şi pentru vînzarea activelor a cinci fundaţii vile din patrimoniul SC "Predeal" SA. S-au cumpărat printre altele: materiale promoţionale, rafturi metalice, stingătoare, scări portabile, servere, monitoare, echipamente de calcul, mănuşi de protecţie, salopete şi manşoane.

Ordonatorii au beneficiat de diferenţe favorabile de preţ de circa 700.000 dolari, cel mai mare beneficiu fiind obţinut de Electrica SA - de 378.344 dolari - care a fost realizat prin operaţiunea de cumpărare a unui lot de formulare cu regim special la mai puţin de jumătate din preţul de pornire.

Cele mai ridicate valori de tranzacţionare au fost realizate de: CFR - printr-o singură licitaţie de 2,7 milioane dolari şi Electrica - 1,3 milioane dolari prin 3 licitaţii. La acestea s-au adăugat şi procedurile organizate de terminalele BRM din teritoriu, valori ridicate de tranzacţionare fiind realizate de punctele de lucru de la Cluj, Craiova şi Constanţa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb