17 state din SUA au intentat un proces împotriva administraţiei Trump

A.P.
Miscellanea / 14 iulie 2020

17 state din SUA au intentat un proces împotriva administraţiei Trump

Avocaţii generali din 17 state şi din districtul Columbia au înaintat un proces împotriva administraţiei Trump, din cauta deciziei sale de a nu permite studenţilor străini să urmeze cursuri online în semestrul din această toamnă, anunţă Cnn.com.

Efortul multistat, depus luni la Tribunalul districtual din Massachusetts, împotriva Departamentului Securităţii Interne, Imigraţiei şi Executării Vamale, încearcă, de asemenea, să oprească implementarea acestei politici.

Procesul de luni, un efort susţinut în mare parte de democraţi, este condus de procurorul general din Massachusetts, Maura Healey.

Healey a spus într-un comunicat: "Administraţia Trump nici măcar nu a încercat să explice baza acestei reguli lipsite de sens, care obligă şcolile să aleagă între menţinerea studenţilor lor internaţionali şi protejarea sănătăţii şi siguranţei campusurilor lor".

De asemenea, avocaţii generali au spus că îndrumările "nu iau în considerare prejudiciul pentru studenţii internaţionali şi familiile lor, ale căror vieţi vor fi răsturnate" şi că "va provoca, de asemenea, un prejudiciu ireparabil pentru sănătatea publică şi economia" statelor lor.

Efortul avocaţilor nu este singurul împotriva acestei politici. Procurorul general din California, Xavier Becerra, un democrat, a anunţat săptămâna trecută că statul Caifornia va contesta politica. Harvard şi Massachusetts Institute of Technology au completat, de asemenea, procese împotriva ei săptămâna trecută. Mai mult, aproape 100 de membri ai Congresului au trimis o scrisoare către Departamentul de Securitate Internă prin care au solicitat anularea politicii.

Alte state care s-au alăturat procesului de luni sunt: Connecticut, Maryland, Illinois, Pennsylvania, Virginia, Nevada, Minnesota, New Jersey, Colorado, Delaware, Oregon, New Mexico, Rhode Island, Wisconsin, Vermont şi Michigan.

Cerinţele de viză pentru studenţii internaţionali au fost întotdeauna stricte, iar venirea în SUA pentru urmarea cursurilor în online a fost interzisă. Cu toate acestea, Departamentul de Securitate Internă oferă în acelaşi timp o anumită flexibilitate pentru modelele hibride de cursuri, care constau într-un amestec de cursuri online şi în clase.

Agenţia a sugerat ca studenţii înscrişi în prezent la universităţile din SUA să ia în considerare transferul la universităţi cu instruire personală.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb