38 de parlamentari americani cer ca Joe Biden să fie supus testării cognitive cât mai curând posibil

G.U.
Internaţional / 14 februarie 2022

Sursă foto: Facebook

Sursă foto: Facebook

Într-o scrisoare, semnată de 37 dintre colegii săi republicani din cadrul Congresului, reprezentantul Texasului Dr. Ronny Jackson avertizează că "declinul mental şi uitarea preşedintelui Biden au devenit mai evidente în ultimii doi ani" şi îl îndeamnă pe bărbatul în vârstă de 79 ani să facă un test de aptitudini cognitive (la fel cum a făcut fostul preşedinte Donald Trump), potrivit ZeroHedge.

"Colegii mei şi cu mine îi cerem din nou preşedintelui Biden să fie supus imediat unui examen formal de screening cognitiv, cum ar fi Evaluarea Cognitivă de la Montreal", a precizat Dr. Ronny Jackson.

"În calitate de fost medic pentru trei preşedinţi ai Statelor Unite, ştiu ce este nevoie mental şi fizic pentru a îndeplini sarcinile de comandant şef şi şef de stat", a declarat Dr. Ronny Jackson, care a servit ca medic la Casa Albă pentru foştii preşedinţi George W. Bush, Barack Obama şi Donald Trump.

"Joe Biden mi-a demonstrat continuu mie şi lumii că ceva nu este în regulă. Poporul american merită să aibă încredere absolută în capacitatea cognitivă a preşedintelui lor", a adăugat acesta.

De asemenea, Dr. Ronny Jackson nu este singurul îngrijorat, deoarece un sondaj recent realizat de publicaţia Politico a constatat că 48% dintre americani cred că preşedintele nu este "apt din punct de vedere mental" să-şi facă treaba.

38 de parlamentari americani cer ca Joe Biden să fie supus testării cognitive cât mai curând posibil

Sursă: ZeroHedge

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Mosulica asta este foarte excitat de razboiul pentru care se roaga la zei ca sa inceapa. In loc sa ii spuna Ucrainei celebrul "Ghinion!!", el se joaca iresponsabil cu economia si vietile europenilor.

    1. (...) Sa presupunem ca ar fi senil, nu ar fi primul presedinte american in starea asta, exista o armata de consilieri generali experti comitete care iau deciziile corecte pentru SUA. In Rusia este "exact" la fel , un macho de 70 de ani si inalt de 4 footi secondat de alt macho de 72 de ani iau deciziile pe care le vor ei.

    omul care raspunde bine la butoane, omul corporatiilor.....ca in toata lumea....oameni pusi nu alesi.

    Oare nu l-au votat cei mai informați dintre cetățenii americani. Or, nu au ei discernământul necesar pentru realiza că media a ambalat ceva dubios și îl vinde ca pe marfă premium? Că la alegeri era plin mapamondul de pricepuți. Acum... capul la fund!!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb