5 arome seducătoare pentru sezonul rece

Media-Advertising / 10 decembrie 2020

5 arome seducătoare pentru sezonul rece

Nu mai este demult un secret că ar trebui să purtăm parfumuri diferite în perioada caldă şi rece a anului. Şi dacă vara optăm pentru arome florale sau de fructe, atunci iarna ne dorim ceva cozy. Aromele orientale şi condimentate îşi fac loc pe masa de toaletă. Mai jos vă propunem câteva arome potrivite pentru perioada rece a anului. Apropo, pe piaţă găsim nu doar aromele în sine, dar şi testere parfum. Cu ajutorul acestora putem testa anumite arome la un preţ mult mai accesibil.

1. L`Extase, Nina Ricci

Această apă de parfum cu nuanţe delicate de mosc este produsă de faimoasa casă de parfumuri Nina Ricci din 2015. Însăşi denumirea declară capacitatea parfumului de a cuceri inima unei femei. Faimosul parfumier Francis Kurdian este autorul acestei piese fascinante. L'Extase este întruchiparea dorinţelor cele mai profunde ale femeilor. Un miros sufocant, dar modest, creează un sentiment de intimitate şi erotism. Feminin, cald şi destul de dulce, L'Extase este perfect pentru vremea rece, atât pentru fetele tinere, cât şi pentru femei. Pe piele, parfumul se deschide foarte încet, dar are o trenă persistentă şi memorabilă.

2. Valentina, Valentino

Această piesă a parfumierilor de la Valentino îl va duce pe proprietara acestui parfum în Italia însorită. 2011 este anul naşterii acestui parfum rafinat. O aromă pentru tinerele fete romantice cărora le place să improvizeze şi să rişte, dar care preţuiesc confortul şi prestigiul. Această apă de parfum feminină creează cea mai festivă dispoziţie de Anul Nou. Un aranjament floral oriental rafinat aduce nuanţe neobişnuite modelelor de parfumerie stabilite. Seducţia, senzualitatea şi rafinamentul vor învălui corpul într-un voal subţire de flori exotice şi vanilie.

3. Black Opium, Yves Saint Laurent

O versiune modernă a legendarului Opium, creată pentru femei pasionale şi senzuale. Acest parfum îi va cuceri instantaneu pe cei care iubesc cafeaua şi portocalele. Ca o înghiţitură de o băutură revigorantă minunată, parfumul energizează. Aroma sa captivantă pentru proprietară şi pentru alţii devine semnul distinctiv al unei femei elegante, sofisticate şi moderne. Opiul negru este numit o încântare misterioasă, puţin dulce şi picantă. Cu siguranţă trebuie inclus în ratingul celor mai bune parfumuri de iarnă.

4. Jasmine Noir de la Bvlgari

Bvlgari Jasmin Noir Eau de Parfum ne înveleşte într-un nor cald şi ne încălzeşte într-o seară rece de iarnă. Aroma încântătoare şi atrăgătoare a florilor mediteraneene deja de câţiva ani reprezintă un semn al luxului. Acesta este un parfum de iarnă unic pentru fetele înfocate, pasionate şi sexy. Sticla rafinată Jasmin Noir a fost creată pentru acele femei care visează să prindă în palme magia întunecată a parfumului de iasomie. Parfumul este diferit de oricare altul, odată auzit, acest parfum misterios şi uşor se va lăsa memorat pentru totdeauna.

5. Hypnotic Poison, Christian Dior

Acest parfum este ca un atu şi o armă secretă a oricărei femei. Acordurile orientale misterioase din compoziţie, datorită combinaţiei armonioase, captivează şi te îndrăgostesc imediat şi pentru totdeauna! Traseul persistent de vanilie şi mosc asigură victoria asupra oricărui adversar. Dacă vrei să înveţi toate secretele magiei, să înveţi cum să foloseşti hipnoza, să atragi priviri admirative cu un singur gând, Eau de Toilette Christian Dior Hypnotic Poison îţi va oferi această oportunitate.

(C)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb