60 de specialişti IT au finalizat până în prezent cursurile gratuite TechTalent Growth organizate de ANIS

Miscellanea / 11 ianuarie 2021

În 36 de zile de la startul cursurilor gratuite din cadrul TechTalent Growth, ANIS (Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii) a reuşit să specializeze un număr de 60 de angajaţi din companiile IT care s-au înscris în program, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Până în prezent, în topul solicitărilor s-au poziţionat cursurile DevOps şi Web Design, iar cei mai mulţi participanţi au provenit din judeţul Sibiu, urmat de Mureş, Constanţa şi Galaţi. Participanţii au avut posibilitatea de a opta pentru unul dintre cele cinci cursuri disponibile: Programare (DevOps şi Java), Baze de Date, Web design, toate la nivel avansat, şi un Curs de formare Data Protection Officer (DPO).

Programul TechTalent Growth continuă cu trei noi cursuri luna aceasta: Baze de Date - Nivel Avansat, care va începe pe 18 ianuarie, respectiv Web Design şi DPO, pe 25 ianuarie.

Condiţii de eligibilitate pentru înscrierea în programul TechTalent Growth

Cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Capital Uman, TechTalent Growth (POCU/464/3/12/128239) se derulează în perioada 2020-2021, toate cursurile fiind certificate ANC. Prin acest proiect ANIS şi-a propus să dezvolte nivelul de cunoştinţe, competenţe şi aptitudini ale angajaţilor din companiile mici şi mijlocii, în scopul creşterii competitivităţii şi a capacităţii lor de inovare pe termen lung.

Participarea la cursuri este gratuită, toate costurile implicate fiind asigurate din Fondul Social European. Acestea se desfăşoară online şi sunt susţinute de formatori cu o vastă experienţă în training-uri şi cursuri IT. Examenele se derulează şi ele online, la finalizarea cursurilor. În urma examinării, se va elibera certificarea ANC.

Programul se adresează angajaţilor companiilor IT din România, cu excepţia celor din Bucureşti şi Ilfov, care trebuie să se încadreze în segmentul IMM. Astfel, companiile care doresc să înscrie participanţi la cursurile TechTalent Growth trebuie să aibă o cifră de afaceri mai mică de 50 de milioane de euro pe an şi nu mai mult 250 de angajaţi. Un angajat poate participa la un singur curs, iar organizatorii încurajează participarea la cursuri şi a persoanelor cu vârsta de peste 55 de ani.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb