9 milioane de euro pentru drumuri şi alimentarea cu apă a satelor gorjene

Ziarul BURSA #Companii #Servicii Publice / 5 ianuarie 2004

Anul în curs autorităţile gorjene vor începe ample investiţii în zona infrastructurii transporturilor şi edilitare, valoarea totală a lucrărilor proiectate fiind estimată la circa 9 milioane de euro. Astfel, într-un număr de 12 localităţi gorjene se vor realiza lucrări de alimentare cu apă, finanţate cu credite externe garantate de Guvernul României. Datele furnizate de Direcţia Tehnică a Consiliului Judeţean Gorj evidenţiază faptul că lucrările, desfăşurate în baza "Programului de alimentare cu apă a satelor", vor avea o valoare de 8 milioane de dolari, la care se adaugă suma de 17 miliarde de lei cofinanţare de la bugetul judeţului. În perioada 1997-2003 în judeţul Gorj au fost finalizate 18 lucrări de alimentare cu apă a satelor, din care 10 finanţate potrivit HGR nr.577/1997, iar opt prin Programul de Reconstrucţie a Zonelor Miniere Afectate.

Tot în judeţul Gorj, începînd cu acest an se derulează un program special de întreţinere, reparare şi modernizare a drumurilor comunale pietruite, finanţat din fonduri externe, cu garanţii guvernamentale. Valoarea lucrărilor se ridică la un milion de euro. În cadrul programului de lucrări pe drumurile publice judeţene, care fac le-gătura între drumurile naţionale, se va acorda o atenţie deosebită reabilitării tronsonului Ţîn-ţăreni-Tîrgu Cărbuneşti-Cîmpu Mare-Săcelu-Crasna, în lungime totală de 76 km, şi drumului turistic de 53 km ce străbate localităţile submontane Curtişoara-Crasna-Novaci-Polovragi.

Potrivit datelor furnizate de Direcţia tehnică a Consiliului Judeţean Gorj, pentru viabilizarea drumurilor judeţene şi aducerea acestora la nivelul celor din Comunitatea Europeană, a fost elaborată o strategie de reabilitare a lor pe o perioadă de 10-15 ani, evaluarea lucrărilor propuse ajungînd la 3.500 miliarde lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb