9 oraşe în care clienţii UPC pot plăti facturile la Banca Transilvania

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 16 august 2007

Începând cu 15 august, compania introduce metode alternative de plată pentru clienţii UPC din 8 oraşe şi pentru clienţii CVR din Bucureşti.

UPC a lansat plata alternativă a facturilor în Bucureşti, în luna mai.

Compania va extinde metodele alternative de plată la nivel naţional, în cel mai scurt timp.

Sistemul alternativ de plată a facturii UPC la Banca Transilvania este disponibil, în acest moment, în 9 oraşe. Din 15 august, clienţii UPC din Cluj, Timişoara, Ploieşti, Bacău, Petroşani, Deva, Orăştie şi Caracal şi clienţii CVR din Bucureşti pot plăti facturile UPC, în numerar, şi la ghişeele Băncii Transilvania (BT). Clienţii trebuie să se prezinte la una dintre unităţile bancare BT cu ultima factură emisă, care trebuie plătită integral, incluzând soldul precedent. Pentru orice alte situaţii, inclusiv plata abonamentului în avans, UPC recomandă clienţilor săi să se adreseze reprezentanţilor companiei din Centrele de Relaţii cu Clienţii.

"Ne bucurăm să anunţăm extinderea metodelor alternative de plată în alte 8 oraşe. În cel mai scurt timp vom introduce plata alternativă a facturilor UPC la ghişeele Băncii Transilvania la nivel naţional, în toate oraşele în care compania operează", a declarat Mădălina Stănică, Manager de Proiecte - Operaţiuni în cadrul

UPC România.

În luna mai, UPC România a anunţat lansarea metodelor alternative de plată pentru clienţii UPC din Bucureşti, ca parte a unui program de creştere a satisfacţiei clienţilor, lansat în luna aprilie. Programul mai include, în această fază, eficientizarea activităţilor operaţionale ce ţin de activarea clienţilor, instalare, call center şi modernizarea Centrelor de Relaţii cu Clienţii. Astfel, până la 15 august, compania a reamanajat 8 Centre de Relaţii cu Clienţii şi a mutat alte trei Centre de Relaţii cu Clienţii in spaţii mai mari, pentru eficientizarea activităţilor. În acest monent, UPC România are

16 Centre de Relaţii cu Clienţii în Bucureşti. Procesul de modernizare se va încheia până la sfârşitul anului.

UPC România. UPC România este una dintre cele mai mari companii de comunicaţii prin cablu din ţara noastră. Reţelele UPC România deservesc, în acest moment, aproape 1.400.000 clienţi, din aproximativ 200 oraşe. De când a intrat pe piaţa românească, în 1992, UPC a investit peste 600 de milioane USD, devenind astfel cel mai mare investitor american din ţară. UPC România este afiliată la Liberty Global, Inc.

Liberty Global, Inc. Liberty Global (NASDAQ: LBTYA, LBTYB şi LBTYK) este unul dintre liderii industriei mondiale de comunicaţii prin cablu oferind servicii video, voce şi acces la internet, pentru a conecta cei 16 milioane de clienţi la lumea informaţiei, a comunicării şi divertismentului. Compania are reţele de comunicaţii în bandă largă în 17 ţări, în principal în Europa, Japonia, Chile şi Australia. Liberty Global, Inc. deţine acţiuni în companii de distribuţie de programe şi conţinut media, cum sunt Jupiter TV în Japonia şi Chellomedia în Europa.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să contactaţi:

Dana Dobrescu

Relaţii mass media, UPC România

T + 40 31 101 8100

M + 40 720 111 502

dana.dobrescu@upc.ro

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb