A 11-A ZI DE PROTESTE ÎN PIAŢA VICTORIEI: Peste 6.500 de oameni au protestat împotriva Guvernului

Andrei Stan
Politică / 10 februarie 2017

Protest în Piaţa Victoriei (Sursa foto: captură Youtube)

Protest în Piaţa Victoriei (Sursa foto: captură Youtube)

Alte 500 de persoane protestează la Palatul Cotroceni împotriva preşedintelui ţării

--------

Actualizare 22:24 Câteva sute de persoane mai demonstrează în faţa Guvernului, potrivit Hotnews

(J.F.)

--------

Actualizare 21:55 În jur de 1.500 de oameni mai protestează în Piaţa Victoriei

(J.F.)

--------

Actualizare 21:55 Clotilde Armand (USR) se află la protestul din Piaa Victoriei, potrivit Hotnews.ro

(J.F.)

--------

Actualizare 21:30 Au fost în jur de 6.500 de protestatari în Piaţa Victoriei; Oamenii au început să se retragă, în prezent rămânând aproximativ 3.000 de persoane

(J.F.)

--------

Actualizare 21:23 Un număr de 3.000 de oameni protestează la Cluj-Napoca; manifestanţii mărşăluiesc prin oraş

Numărul manifestanţilor din Cluj-Napoca a ajuns, la ora transmiterii acestei ştiri, la aproximativ 3.000, oamenii plecând în marş prin oraş şi urmând să se întoarcă înapoi în Piaţa Unirii.

Potrivit News.ro În jurul orei 20.00, protestatarii au pornit în marş prin oraş pe Bulevardul Eroilor, au trecut prin Piaţa Avram Iancu, prin faţa Prefecturii Cluj, apoi au mers pe Bulevardul 21 Decembrie, Strada Memorandumului, au ajuns în faţa Primărei, apoi în Piaţa Lucian Blaga, pe Strada Napoca şi urmează să ajungă înapoi în Piaţa Unirii

Manifestanţii scandează "Demisia!", "PSD, ciuma roşie!", "DNA, să vină să vă ia!", "Uniţi, salvăm toată România!".

Coloana de protestatari ocupă două benzi de circulaţie şi este însoţită de jandarmi şi poliţişti.

Manifestaţia a început în jurul orei 18.30, în Piaţa Unirii, unde a fost amplasată o scenă şi a fost adus un sistem de sonorizare.

(J.F.)

--------

Actualizare 21:07 Aproximativ 4.500 de persoane protestează în faţa Palatului Victoria

(J.F.)

--------

Actualizare 20:05 Numărul protestatarilor din Piaţa Victoriei a ajuns la 3.000

(J.F.)

--------

Actualizare 19:33

A început a 11-a seară la rând de proteste în Piaţa Victoriei, din centrul Capitalei. Continuă şi demonstraţiile din faţa Palatului Cotroceni, pentru a 6-a zi consecutiv, potrivit Digi24.

În jurul orei 19:00, în Piaţa Victoriei erau deja 1.000 de protestatari. Au început şi manifestările împotriva guvernului din celelalte mari oraşe.

Sunt mai multe demonstraţii ale susţinătorilor Guvernului. În jur de 500 de oameni cer demisia preşedintelui Klaus Iohannis în faţa Palatului Cotroceni şi a fost închisă circulaţia pe Bulevardul Eroilor Sanitari. La Petroşani, câteva zeci de pensionari din industria minieră au demonstrat pentru a treia zi la rând ca să susţină Guvernul.

Aproximativ 1.000 de persoane protestează în faţa Prefecturii din Alba Iulia, cerând demisia preşedintelui Klaus Iohannis, transmite News.ro.

În timpul protestului a avut loc şi un incident, după ce un tânăr care protesta împotriva Guvernului a venit cu o pancartă şi s-a aşezat chiar în mijlocul grupului de manifestanţi. În momentul în care l-au observat, aceştia au început să îl înjure şi să strige la el că instigă. Tânărul a fost scos de acolo de jandarmi şi rugat să părăsească zona. Printre protestatrari se află şi Primarul ALDE din Şpring, Daniel Rusu, şi primarul PSD din Stremţ, Traian Ştefan Popa. Acesta din urmă a declarat că a ieşit în stradă pentru a cere oprirea dezbinării din ţară.

(J.F.)

--------

Peste 5.000 de oameni au participat aseară la un nou protest antiguvernamental în Piaţa Victoriei din Capitală. Alte mii de persoane au ieşit în stradă în mai multe oraşe din ţară, pentru a cere demisia Guvernului Grindeanu.

Demonstranţii din Piaţa Victoriei s-au retras în jurul orei 23.00, după cea de-a zecea zi de proteste. Timp de câteva ore, manifestanţii au scandat împotriva Executivului, au fluierat, au suflat în vuvuzele şi au fluturat steagurile României, Uniunii Europene şi Statelor Unite, relatează Agerpres.

Oamenii au strigat "Demisia", "Zi de zi aici vom fi!'', ''Hoţii, hoţii'', "Jos Tăriceanu, Dragnea şi Grindeanu", "Altă întrebare? Altă guvernare".

Protestatarii au purtat pancarte pe care au scris ''Suntem un popor, nu o populaţie'', ''În democraţie hoţii stau în puşcărie'', ''Noaptea ca hoţii'', ''#rezistăm","Rezistenţa devine datorie", "Îndrăzneşte să crezi'', ''Cu fular şi cu iţari, scăpăm ţara de tâlhari'', ''M-am odihnit, am revenit'', "Nu putem să vă păzim noapte de noapte", "Vrem în România, nu în Ro-hoţia".

Pe o clădire din apropierea Guvernului a fost proiectat cu laser mesajul ''#continuăm ''.

La Palatul Cotroceni, pentru a cincea zi consecutiv, câteva sute de oameni s-au strâns pentru a-şi manifesta susţinerea faţă de Guvernul Grindeanu.

Timp de câteva ore, protestatarii au scandat împotriva preşedintelui Iohannis şi au purtat pancarte cu mesaje: "Din ce vom plăti amenda de la CEDO? Din meditaţii", "Iohannis - suspendare", "Iohannis - numai şase-s norocoase", "Demisia Iohannis, eu nu sunt românul tău. Ghinion!".

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. În loc să ne concentrăm spre dezvoltare economică protestăm la guvern și la presidentie.Oameni buni corupție exista peste tot in lume.Problema la noi este că cea mai mare este în instituțiile care ar trebui să o combata și în momentul când li de umbla la buget noi ieșim în câmpul tactic și ei zâmbesc la noi căci atunci le funcționează cel mai bine afacerile.

    1. Cred ca ai facut referire la parlament ??? Acolo cred ca hotii se pregatesc de o noua lege care sa la faca puscaria mai usoara.....

    Spune-mi caii cum se fura? 

    Noaptea pe fulgeratura. 

    Alta intrebare? 

    1. cine ii plateste pe: Dragnea, Tariceanu, Grindeanu & company?

      Te rog urgent raspuns. Sunt buimacit de teama...

    LA ora 21:30 nu sunt mai mult de 2000 de persoane in piata. Ca de obicei se minte.

    1. Daca te simti mani-pulat te rog sa citesti antena 3 si alte canale puturoase in timp ce te deplasezi spre Piata Victoriei ca sa numeri personal citi oameni sint.

      Asa vei face diferenta intre realitate si mani-pulare. Daca nu, alege si tu numa jumatate din ce parte crezi ca ti-e mai placuta. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb