A fost inaugurat noul sediu al Tribunalului şi Judecătoriei Tulcea

F.A.
Comunicate de presă / 1 iulie 2013

Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a participat, astăzi, la inaugurarea noului sediu al Tribunalului şi Judecătoriei Tulcea, conform unui comunicat de presă.

La ceremonie au luat parte preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Oana Smith Hăineală, şi vicepreşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Aida Popa.

Noul sediu al Tribunalului şi Judecătoriei Tulcea a fost construit în cadrul proiectului "Reforma Sistemului Judiciar" finanţat de Banca Mondială şi are o valoare de aproximativ 25 milioane lei.

Robert Cazanciuc a declarat: "După cum am afirmat şi la preluarea mandatului, una dintre priorităţile activităţii Ministerului Justiţiei şi Guvernului este asigurarea resurselor care să permită funcţionarea sistemului judiciar în condiţii de calitate şi eficienţă, scopul fiind creşterea încrederii publice în sistemul de justiţie şi în cei care îl înfăptuiesc. Atingerea acestui obiectiv este cu atat mai importantă în contextul întrării în vigoare în luna februarie 2014 a noului Cod penal şi a celui de procedură penală. Sper ca varianta în care se vor adopta Codurile va fi cea propusă de Guvern, fapt care ne va permite să respectăm termenul de intrare în vigoare a acestora, asumat inclusiv în raporturile cu partenerii europeni prin Mecanismul de Cooperare şi Verificare, dar şi accelerarea procesului de pregătire profesională a magistraţilor şi grefierilor".

"Una dintre componentele principale pe care mă bazez pentru asigurarea resurselor financiare este şi colaborarea cu partenerii nostri externi şi ţin să multumesc reprezentanţilor Băncii Mondiale pentru că ne-au susţinut permanent în acţiunile pe care le-am întreprins", a precizat ministrul Justiţiei.

Noul sediu are o suprafaţă desfăşurată de 5.609 mp, fiind amenajate 10 săli de judecată (5 pentru tribunal şi 5 pentru judecătorie), comparativ cu numai 2 în vechiul sediu (1 pentru tribunal şi 1 pentru judecătorie); 7 camere de arest (3 pentru tribunal şi 4 pentru judecătorie), comparativ cu numai 2 în vechiul sediu (1 pentru tribunal şi 1 pentru judecătorie).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5290
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2985
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9304
Gram de aur (XAU)Gram de aur384.5900

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb