A fost lansat Huawei Mate 40 Series

J.P.
Miscellanea / 22 octombrie 2020

A fost lansat Huawei Mate 40 Series

Huawei Consumer Business Group anunţă lansarea HUAWEI Mate 40 Series. Noua serie va fi disponibilă în curând şi pe piaţa din România, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Seria HUAWEI Mate 40 are la bază ADN-ul seriei Mate. În ultimii 8 ani au fost lansate zece dispozitive parte a seriei Mate.

Richard Yu, Director Executiv şi CEO, Huawei Consumer Business Group: "În fiecare an, HUAWEI Mate Series oferă cea mai captivantă tehnologie într-un pachet impresionant. Acesta este ADN-ul seriei Mate şi este posibil datorită dedicării noastre pentru inovaţie. În aceste vremuri fără precedent, ne menţinem angajamentul de a crea un viitor mai bun, cu o tehnologie inovatoare cu impact pozitiv şi semnificativ asupra vieţii consumatorilor. Vom continua să colaborăm îndeaproape cu partenerii noştri pentru a le oferi experienţa Seamless AI Life consumatorilor din întreaga lume."

Seria Kirin 9000 este echipată pentru 5G, acesta este integrat în HUAWEI Mate 40 Pro şi HUAWEI Mate 40 Pro+.SoC-ul 5G are peste 15.3 miliarde de tranzistoare. Procesorul are o arhitectură eterogenă pe trei nivele, cu nuclee care rulează cu o frecvenţă rapidă de 3.13 GHz. SoC-ul integrează şi o GPU Mali-G78 24-core, precum şi o NPU inovatoare cu două nuclee mari şi un nucleu mic, pentru AI de nivel următor.

Unitatea de procesare grafică GPU Mali-G78 24-core de pe HUAWEI Mate 40 Pro şi HUAWEI Mate 40 Pro+ este cel mai puternic GPU văzut vreodată pe un dispozitiv Huawei. Datorită afişajului de 90 Hz şi ratei de eşantionare tactilă de 240Hz, capacitatea de reacţie este mai mare, iar motorul liniar oferă feedback haptic pentru a corespunde cu experienţa vizuală. Seria HUAWEI Mate 40 este echipată şi cu o tehnologie a bateriei necesară pentru a ţine pasul cu cerinţele 5G.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb