A fost lansat un program pilot la Băile Tuşnad sub marca "Ana Aslan"

A.C.
Companii #Sănătate / 18 mai 2014

Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR), susţinută de Autoritatea Naţională pentru Turism (ANT) a iniţiat, în parteneriat cu Institutul Naţional de Geriatrie şi Gerontologie şi cu Fundaţia Ana Aslan, un proiect pilot de tratamente geriatrice menite să promoveze tratamentele de acest tip şi să reînvie marca Ana Aslan, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

La definitivarea şi promovarea proiectului au colaborat Asociaţia Romană de Turism Medical şi echipa despreSpa.ro. Evenimentul de lansare a programelor geriatrice, concepute după metoda prof dr. Ana Aslan, a avut loc în data de 9 mai 2014 în cadrul hotelului O3zone din Băile Tuşnad.

La această acţiune au fost invitaţi reprezentanţi ai autorităţilor centrale, ai asociaţiilor implicate, specialişti în turism şi sănătate, reprezentanţi mass-media.

În cadrul evenimentului de lansare s-a discutat despre influenţa mărcii "Ana Aslan", având ca speaker pe Speranţa Prada, preşedinte al Fundaţiei Ana Aslan, despre efectele tratamentelor geriatrice.

"Realizarea acestor programe geriatrice, pentru atragerea de turişti romani şi străini, folosind notorietatea şi eficacitatea brandului Ana Aslan, face parte din strategia naţională de dezvoltare a turismului de sănătate şi balnear, astfel că, programul geriatric lansat în cadrul hotelului O3zone, este vizat să se extindă şi în alte hoteluri din reţeaua OPTBR", se mai arată în comunicare.

Au fost lansate două programe: "Trăieşte tânăr" şi "Relaxare. Reechilibrare. Revitalizare", în cadrul Hotelului O3Zone, unde oaspeţii vor beneficia şi de acces liber la piscină, jacuzzi, saună uscată şi umedă, fitness în cadrul Centrului SPA al Hotelului.

Terapia "Ana Aslan" constă în administrarea produselor Gerovital H3. Tratamentul este strict individualizat, cu scop preventiv sau curativ, în funcţie de vârstă şi de patologia pacientului.

"În scop profilactic, prof. Dr. Ana Aslan, recomanda începerea terapiei încă de la vârsta de 40 de ani. Tratamentul este indicat pentru o paletă foarte largă de afecţiuni asociate procesului degenerativ specific vârstei a treia: afecţiuni reumatismale, tulburări circulatorii periferice, stări depresive, hipertensiune arterială, ateroscleroză", potrivit comunicării.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb