A fost semnat protocolul de colaborare între CCIB şi CECCAR

T.B.
Companii / 15 martie

A fost semnat protocolul de colaborare între CCIB şi CECCAR

La sediul Camerei de Comerţ si Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) a avut loc semnarea protocolului de colaborare între Camera Bucureşti şi Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR), se arată într-un comunicat al CCIB, remis redacţiei.

Ca urmare a semnării acestui document de către preşedinţii celor două instituţii, Iuliu Stocklosa, respectiv, Elena-Ecaterina Chivu, părţile vor coopera în vederea organizării în parteneriat de conferinţe, seminarii, workshop-uri, evenimente de networking, în vederea promovării în rândul comunităţii de afaceri bucureştene a reglementărilor din domeniul economic şi contabil, precum şi a unor bune practici, cu scopul de a contribui la întărirea si credibilizarea activităţii entităţilor economice, informează sursa.

Potrivit comunicatului, "Sunt convins ca o bună conlucrare a CCIB cu CECCAR, unul dintre partenerii noştri de valoare, va contribui nu numai la îmbunătăţirea climatului economic, ci şi la o mai bună adaptare a firmelor, îndeosebi a celor mici şi mijlocii, la un mediu volatil, puternic concurenţial şi aflat sub influenţa mult mai multor factori în etapa actuală", a declarat preşedintele CCIB cu acest prilej.

Conform sursei menţionate, "Acest acord consolidează parteneriatul strategic cu mediul de afaceri, reafirmând rolul esenţial pe care membrii CECCAR îl joacă în calitate de parteneri de încredere ai antreprenorilor. Subliniez din nou angajamentul nostru faţă de etica şi profesionalismul care ne reprezintă profesia în relaţia cu companiile, pentru a le ajuta să se adapteze la dinamica şi complexitatea crescândă a pieţei economice. Vom lucra împreună pentru a sprijini dezvoltarea sustenabilă a afacerilor, îmbunătăţind rezilienţa şi competitivitatea acestora atât pe plan naţional, cât şi internaţional", a apreciat Elena-Ecaterina Chivu.

Potrivit prevederilor protocolului, echipele CCIB şi CECCAR vor lucra pentru dezvoltarea unor programe de formare profesională şi a altor proiecte cu implicaţii asupra comunităţii de afaceri bucureştene, inclusiv în ceea ce priveşte informarea mediului de business în privinţa rolului si importanţei profesiei contabile, se mai arată în comunicat.

Conducerile celor două instituţii şi-au exprimat convingerea că, printr-o bună conlucrare, prevederile protocolului vor fi rapid puse în aplicare, fiecare manifestându-şi întreaga disponibilitate de a contribui la o mai corectă şi eficientă informare a mediului de afaceri, transmite sursa citată.

Semnarea protocolului de colaborare cu CECCAR se înscrie în sfera preocupărilor constante ale CCIB de a contribui la susţinerea şi îmbunătăţirea calităţii mediului de afaceri, precizează sursa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb