A fost semnat un Memorandum de Înţelegere între AMR şi ICLEI Europe

F.A.
Comunicate de presă / 26 iunie 2013

Asociaţia Municipiilor din România (AMR) a semnat luni, la Bruxelles, Memorandumul de Înţelegere (MoU) cu Autorităţi Locale pentru Sustenabilitate - ICLEI Europe în cadrul proiectului european SEAP-PLUS "Mai mulţi participanţi la realizarea SEAP, o plus-valoare pentru întreaga Europă", potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Documentul a fost semnat din partea AMR de Tudor Pendiuc, preşedinte, iar din partea ICLEI Europe de Wolfgang Teubner, director general.

Prin acest MoU, ICLEI şi AMR doresc o cooperare mai strânsă, sub forma unei alianţe strategice pentru implementarea proiectului SEAP-PLUS şi dincolo de acesta.

Acţiunile care fac obiectul MoU sunt organizarea de întâlniri şi schimburi tematice pe tema politicilor şi proiectelor locale în domeniul energiei şi climatului, precum şi promovarea şi suţinerea cooperării la nivelul membrilor din cadrul celor două reţele.

În cadrul Ceremoniei de semnare a MoU, preşedintele AMR a declarat: "Acest Memorandum va pune bazele unei colaborări mai strânse între cele două organizaţii în domeniul devoltării locale durabile.Obiectivele în domeniul energiei şi climatului asumate la nivel naţional prin Strategia Europa 2020 nu vor putea fi atinse fără implicare şi fără proiecte de investiţii în eficienţă energetică şi energii regenerabile derulate la nivel local. Investiţiile publice, realizate de municipii, finanţate din fondurile structurale şi de investiţii, contribuie la dezvolarea economică locală şi au un impact social şi de mediu foarte mare, iar rezultatele sunt vizibile rapid".

ICLEI este o reţea de peste 1.200 de autorităţi locale care are ca şi obiectiv reprezentarea intereselelor locale în cadrul Organizaţiei Naţiunilor Unite, dar şi la nivelul altor foruri de politică internaţională.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb