AAA Auto a depus plângere penală împotriva unui asociat al lui Ion Ţiriac

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Auto / 13 august 2008

AAA Auto a depus plângere penală pentru concurenţă neloială împotriva unui fost administrator al societăţii, Miodrag Stanoevici, care, în prezent, este asociat cu Ion Ţiriac şi conduce o firmă a acestuia, Multibrand Auto Shop, cu acelaşi profil de activitate ca cel al AAA Auto.

Plângerea a fost depusă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care şi-a declinat competenţa către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

"În perioada 3.06.2005 - 2.03.2007 a fost directorul general executiv al societăţii noastre, SC AAA Auto SA. În această calitate, a avut acces la toate informaţiile legate de secretele comerciale, oferte, clienţi, tehnici, negocieri, catalog de preţuri. Începând cu data de 2.03.2007, a plecat din societate şi a devenit adminis-trator al "Multibrand Auto Shop", pe care a organizat-o după modelul "AAA Auto" şi în care a folosit toate secretele comerciale ale "AAA Auto". "Multibrand" este o societate cu obiect de activitate similar obiectului nostru de activitate", arată dealerul de maşini rulate AAA Auto în plângerea formulată împotriva lui Miodrag Stanoevici.

Pe de altă parte, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 mai efectuează cercetări faţă de Miodrag Stanoevici tot în urma unei plângeri făcute de AAA Auto şi pentru o serie de presupuse fapte săvârşite de acesta în perioada când conducea reprezentanţa din România a dealerului ceh de maşini rulate.

Mai exact, "AAA Auto" îl acuză pe Stanoevici de abuz de încredere şi de o delapidare de 600.000 euro.

Dealerul de maşini rulate arată în plângerea făcută că, pe 3 iunie 2005, a încheiat o convenţie de prestări servicii cu "Marcom Finance", care era administrată de Stanoevici, prin care acesta se obliga să presteze servicii de consultanţă proceduri leasing, management. Acuzaţia conducerii AAA Auto constă în faptul că Stanoevici nu ar fi realizat niciodată aceste servicii, ţinând cont de faptul că firma sa nu avea personal specializat, iar o parte din activităţile care trebuia prestate nu erau cuprinse în obiectul de activitate al societăţii, care oricum avea doar doi angajaţi.

Potrivit plângerii depuse la parchet, pe 13 aprilie 2006 Miodrag Stanoevici ar fi fost împuternicit de Anthony James Denny, administrator unic al AAA Auto, să conducă efectiv societatea, fiind numit director general executiv.

"În noua sa calitate, Miodrag Stanoevici a făcut plăţi nelegale către societatea al cărei administrator era, Marcom Finance, pentru o "consultanţă" pe care AAA Auto SA nu a primit-o niciodată pe de o parte şi pentru activităţi pe care ar fi trebuit să le desfăşoare NU în calitatea de administrator al Marcom Finance, ci în calitatea sa de Director General Executiv al AAA Auto. Ne constituim părţi civile cu suma de 600.000 euro rezultând din plăţi nedatorate, daune produse prin neexercitarea mandatului în condiţii legale, folosirea clienţilor AAA Auto în interes propriu", se arată în cea de-a doua plângere penală depusă de AAA Auto împotriva lui Miodrag Stanoevici.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb