Abris vinde Urgent Cargus

T.C.
Companii / 27 septembrie 2018

Abris vinde Urgent Cargus

Fondul de investiţii cu capital privat Abris Capital Partners a vândut participaţia de 100% din acţiunile companiei româneşti Urgent Cargus către Mid Europa Partners, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Abris CEE Mid-Market Fund II a achiziţionat Cargus în 2013, atras de potenţialul de creştere al companiei şi al sectorului de curierat. Doi ani mai târziu, Abris a fuzionat Cargus cu unul dintre competitorii direcţi ai acestuia, Urgent Curier, profitând de sinergiile dintre cele două companii şi redenumind noul business Urgent Cargus. Au urmat apoi alte cinci achiziţii (TCE, CRX, Otto, Sprint si X-Curier) prin care compania şi-a întărit poziţia în piaţă.

Astăzi, Urgent Cargus este jucătorul #2, bine stabilit pe piaţa românească de curierat, cu peste 2000 de curieri livrând aproape 30 de milioane de pachete anual. Prin colaborarea continuă cu Abris de la momentul achiziţiei companiei, echipa de management a crescut veniturile şi volumul afacerii de peste cinci ori.

"Ca rezultat al expertizei noastre în sectorul de curierat, Abris şi-a putut duce la îndeplinire planurile ambiţioase pentru dezvoltarea Urgent Cargus, adăugând valoare pe multiple niveluri. Cu sprijinul nostru a fost posibilă accelerarea creşterii companiei prin extinderea şi întărirea echipei de management, prin investiţii semnificative în tehnologie şi prin modernizarea infrastructurii operaţionale. Suntem încântaţi că aceste rezultate au asigurat încrederea pe termen lung a clienţilor în Urgent Cargus şi au validat, de asemenea, strategia noastră de investiţie", rezumă Adrian Stănculescu, Director de Investiţii în cadrul Abris Capital Partners şi lider al biroului din România.

Tranzacţia semnată ieri este condiţionată de aprobarea Consiliului Concurenţei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb