Accident în Delta Dunării, soldat cu şase răniţi

Ionuţ Stănescu
Ziarul BURSA #Miscellanea / 4 noiembrie 2016

Accident în Delta Dunării, soldat cu şase răniţi

Două ambarcaţiuni s-au ciocnit pe Dunăre

Şase persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean Tulcea, după ce două ambarcaţiuni s-au ciocnit, aseară, pe Dunăre, la Mila 35, în judeţul Tulcea.

O persoană rănită grav, care a suferit un traumatism cranio-cerebral, a fost transportată la Constanţa, informează News.ro.

Alte două persoane rănite au rămas la Tulcea, celelalte trei care fuseseră duse la spital fiind externate. Una dintre ambarcaţiuni nu a mai fost găsită la locul accidentului, însă ulterior cel care o conducea a fost identificat şi va fi audiat.

Bărbatul care conducea această ambarcaţiune şi care a plecat de la locul evenimentului a fost găsit în Tulcea şi va fi audiat de către poliţişti, a declarat inspectorul principal Dorin Visterneanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea.

Potrivit sursei citate, este vorba despre un bărbat de 49 de ani, care a fost găsit în municipiul Tulcea în urma investigaţilor făcute de către poliţişti.

Ambarcaţiunea pe care o conducea era din categoria şalupelor, iar anchetatorii urmează să stabilească dacă deţine toate documentele care să-i permită să o conducă.

Un grup de 14 turişti din Republica Moldova se aflau în două ambarcaţiuni care s-au ciocnit în timpul unei plimbări prin Deltă. Şase dintre turişti sunt medici.

Prefectul judeţului Tulcea, Cristian Alexandru Iordan, a declarat, pentru agenţia citată, că în accident au fost implicate două ambarcaţiuni de tip Water-taxi, în care se aflau în total 14 persoane din Republica Moldova - 11 într-o ambarcaţiune şi trei în cealaltă.

Potrivit prefectului de Tulcea, în urma accidentului, şase persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Tulcea.

Trei dintre acestea au fost deja externate, două vor mai rămâne internate în spital pentru 24 de ore, iar o altă persoană care a suferit un traumatism cranian a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie din Constanţa, a precizat prefectul judeţului Tulcea.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb