Accor anunţă deschiderea Swissôtel Poiana Braşov

F.D.
Companii / 6 septembrie

Accor anunţă deschiderea Swissôtel Poiana Braşov

Accor anunţă deschiderea Swissôtel Poiana Braşov, hotel ce marchează debutul brandului Swissôtel în România. Situat în inima staţiunii Poiana Braşov, cea mai populară destinaţie de schi din România, hotelul este înconjurat de peisajele pitoreşti ale Masivului Postăvarul şi constituie o evadare ideală pentru schiori, excursionişti şi pasionaţii de natură, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Swissôtel Poiana Braşov este primul hotel de 5 stele din Poiana Braşov. Este o destinaţie în care designul contemporan se intersectează cu patrimoniul cultural, iar fiecare detaliu reflectă un respect profund pentru mediul înconjurător. Această adiţierecentă la portofoliul premiumal Accor stabileşte un nou standard pentru ospitalitatea montană din România şi oferă oaspeţilor un mix rafinat de elemente de lux discret în mijlocul serenităţii Munţilor Carpaţi.

Frank Reul, Vice President - Development Accor Premium, Midscale&Economy for Eastern Europe, Balkans, Italy&Greece, at Accor a declarat: "Ambiţia noastră este să punem în lumină peisajul divers, cultura vibrantă şi istoria bogată a României atât în faţa turiştilor internaţionali, cât şi a celor locali. Deschiderea Swissôtel Poiana Braşov marchează o etapă semnificativă pentru Accor, pentru că aduceîn ţară un nou brand de prestigiu mondial, ceea ce reflectă angajamentul nostru de a continua să ne extindem oferta în România. Swissôtel Poiana Braşov este un proiect cu adevărat remarcabil şi un debut excelent pentru parteneriatul nostru cu un investitor profesionist şi dinamic, care ne împărtăşeşte pasiunea pentru servicii de ospitalitate excepţionale, care dau naştere unor experienţe deosebite şi amintiri unice."

Interioarele Swissôtel Poiana Braşov au fost concepute cu atenţie pentru a celebra moştenirea transilvăneană, oferind în acelaşi timp o atmosferă contemporană şi primitoare. Inspirat din frumuseţea naturii înconjurătoare, designul îmbracă tonuri şi materiale organice, îmbinând perfect confortul modern cu meşteşugul tradiţional. Caracterul unic al hotelului este rezultatul colaborării cu designeri de top, printre care Adrian Soare pentru faţade, Eliza Yokina pentru SPA şi camere, şi Cristian Corvin pentru restaurant. Designul interior este inspirat de satul Viscri - un loc care face parte din Patrimoniul Mondial Unesco şi probabil cel mai bine conservat sat din Transilvania.

Swissôtel Poiana Braşov oferă 64 de camere şi apartamente spaţioase, fiecare proiectate pentru a valorifica pe deplin priveliştile impresionante ale pădurii din jur. Cu facilităţi contemporane şi un accent pe serenitate, camerele hotelului întruchipează filosofia brandului Swissôtel de lux discret, oferind o retragere paşnică în inima naturii.

Unde starea de bine întâlneşte serenitatea

Starea de bine este în centrul experienţei Swissôtel. Zona ultramodernă de wellness a hotelului şi Purovel SPA oferă tratamente holistice menite să revitalizeze corpul şi mintea. Oaspeţii se pot bucura de o imersie revigorantă în Botanical Sound Bath, se pot relaxa în bazinele jacuzzi interioare şi exterioare, se pot deconecta la saună sau îşi pot menţine rutina de antrenament la centrul de fitness - totul în timp ce sunt înconjuraţi de liniştea naturii.

La Swissôtel Poiana Braşov, preparatele culinare reprezintă o incursiune în bucătăria locală şi internaţională. Restaurantul PRATO oferă un meniu divers de specialităţi româneşti şi internaţionale, servite într-un cadru elegant cu vedere la pădure. Proiectat de Cristian Corvin, restaurantul creează o atmosferă în care oaspeţii pot savura arta culinară la fel de mult ca şi peisajul uluitor.

Swissôtel Poiana Braşov este dedicat sustenabilităţii la toate nivelurile. De la elementele de design eficiente din punct de vedere energetic, cum ar fi panourile solare şi izolarea de tip casă pasivă, până la utilizarea de materiale ecologice de provenienţă locală, hotelul este proiectat astfel încât să aibă amprentă minimă asupra mediului. Acest angajament faţă de sustenabilitate constituie o valoare fundamentală a Swissôtel, care garantează că fiecare oaspete se bucură de confortul absolut, precum şi de un sejur responsabil.

Pentru călătorii de afaceri şi organizatorii de evenimente, Swissôtel Poiana Braşov oferă spaţii de conferinţe si ateliere personalizate, concepute în spiritul filosofiei Vitality a Swissôtel. Aceste facilităţi combină funcţionalitatea cu elemente de wellness şi dau naştere unui mediu care stimulează productivitatea şi creativitatea. Locaţia excelentă a hotelului, cu acces uşor la Aeroportul Internaţional Braşov Ghimbav şi la principalele noduri de transport, îl face o alegere convenabilă atât pentru întâlniri de afaceri, cât şi pentru agrement.

Georgeta Grecu - General Manager - Swissotel Poiana Brasov, a declarat: "Swissôtel Poiana Braşov va redefini standardele industriei hoteliere din Poiana Braşov prin îmbinarea patrimoniului transilvănean cu arhitectura contemporană şi renumita precizie a ospitalităţii elveţiene. Cu camere şi apartamente spaţioase şi elegant concepute, precum şi cu facilităţi de talie mondială, suntem încântaţi să îi întâmpinăm atât pe călătorii de afaceri, cât şi pe cei de leisure."

Swissôtel Poiana Braşov îşi propune să devină o punte către bogatul patrimoniu cultural şi natural al Transilvaniei. Prin proximitatea sa faţă de locuri emblematice precum satul Viscri, Bisericile Fortificate şi Sanctuarul Urşilor de la Zărneşti, hotelul invită oaspeţii să pătrundă în experienţa românească autentică.

Proprietatea marchează debutul unui parteneriat remarcabil pentru Accor şi Swissôtel, alături de Norrma, un renumit dezvoltator imobiliar local. Norrma este dedicat colaborării cu arhitecţi de top pentru a crea proiecte de tip boutique adânc înrădăcinate în patrimoniul cultural al regiunii. Hotelul va fi operat în baza unui contract de franciză pe 20 de ani.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb