Achiziţia CoolTera Ltd. de către Vertiv creşte portofoliul de răcire cu lichid al companiei

T.B.
Companii / 7 decembrie 2023

Achiziţia CoolTera Ltd. de către Vertiv creşte portofoliul de răcire cu lichid al companiei

Vertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructură digitală critică şi soluţii de continuitate, a anunţat astăzi că subsidiarele companiei au încheiat un acord definitiv pentru achiziţionarea tuturor acţiunilor CoolTera Ltd. (CoolTera), furnizor de infrastructură de distribuţie a lichidului de răcire pentru tehnologia de răcire cu lichid pentru centrele de date şi anumite active, inclusiv anumite contracte, brevete, mărci comerciale şi proprietate intelectuală de la un afiliat CoolTera, se arată într-un comunicat al Vertiv, remis redacţiei.

Fondată în 2016 şi cu sediul în Marea Britanie, CoolTera oferă soluţii de infrastructură de răcire cu lichid şi proiectează şi produce unităţi de distribuţie a lichidului de răcire (CDU), reţele de fluide secundare (SFN) şi colectoare pentru soluţii de răcire cu lichid pentru centrele de date. CoolTera şi Vertiv sunt parteneri tehnologici de trei ani cu implementări multiple la nivel global în centre de date şi sisteme de super procesare, informează sursa menţionată. Achiziţia CoolTera aduce tehnologie avansată de răcire, expertiză avansată în domeniu, controale şi sisteme, precum şi producţie şi testare pentru cerinţele de răcire pentru procesarea de înaltă densitate portofoliului deja robust de management termic al Vertiv, precum şi parteneriate cheie deja existente în industrie în ecosistemul pentru astfel de aplicaţii, potrivit companiei. CoolTera are o experienţă dovedită de excelenţă în inginerie şi servicii puternice pentru clienţi, susţinute de o echipă de ingineri care au dovedită o calificare înaltă în răcirea cu lichid, se mai arată în comunicat.

Potrivit comunicatului, "Această achiziţie de tehnologie este în concordanţă cu viziunea noastră strategică pe termen lung pentru crearea de valoare şi ne consolidează şi mai mult expertiza în soluţiile de răcire de înaltă densitate", a declarat Giordano Albertazzi, director executiv, Vertiv. "Şi, deşi preţul de achiziţie nu este semnificativ pentru Vertiv, achiziţia este esenţială pentru a consolida şi mai mult portofoliul nostru de răcire cu lichid, sporindu-ne capacitatea de a servi nevoile clienţilor noştri din centrele de date globale şi consolidându-ne poziţia şi capacităţile de a susţine necesarul de AI pe scară largă.", adaugă acesta, potrivit sursei indicate.

Conform sursei citate, "A fost o decizie logică să mă alătur familiei Vertiv. Suntem încântaţi să ne alăturăm liderului în managementul termic al centrelor de date. Vertiv a demonstrat capacitatea de a scala tehnologiile într-un ritm necesar pentru implementarea AI. Aşteptăm cu nerăbdare să lucrăm ca o echipă pentru a furniza tehnologii de răcire cu lichid de ultimă generaţie la scara pe care o cere industria. Vertiv este bine poziţionat pentru a sprijini creşterea industriei", a spus Mark Luxford, directorul general al CoolTera.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb