Acord România - Filipine pentru angajarea mai multor muncitori filipinezi

G.B
Miscellanea / 21 iunie 2021

Acord România - Filipine pentru angajarea mai multor muncitori filipinezi

Piaţa filipineză a muncii continuă să se extindă în Europa după ce un oficial guvernamental din Filipine, Silvestre Bello III, şi însărcinatul cu afaceri al ambasadei române au semnat un memorandum de înţelegere pentru angajarea mai multor muncitori filipinezi în România, potrivit Rador, xitată de G4media.

În România lucrează acum doar 1.500 de muncitori filipinezi, majoritatea în firme din domeniile sănătăţii, siguranţei şi transporturilor.

Ambasadorul României a declarat că ţara sa are o piaţă competitivă a muncii, deoarece în România vin să muncească emigranţi din mai multe ţări asiatice, între care Vietnam, Nepal şi India.

Memorandumul reprezintă deopotrivă un cadru de lucru şi un punct de pornire pentru colaborarea dintre guvernele român şi filipinez, pentru a se asigura că filipinezii vor fi protejaţi în România.

România este a şaptea ţară europeană care încheie un acord bilateral cu Filipine în domeniul muncii, pe lângă Regatul Unit, Germania, Cehia, Elveţia, Italia şi Spania.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Iar intre timp o gramada mare de geto-daci de-ai nostri freaca menta toata ziua asteptand sa le dea statul ajutoare sociale.

    1. Corect. Mai este si problema salariilor mici acordate romanilor si automatizarea viitoare, deci nu exista motive reale de a aduce straini. Si chiar daca ar fi, de ce sa fabricam alte minoritati cu pretentii?

    Romania trebuie sa semneze acorduri pentru acordarea cetateniei dupa ce muncesc 7 ani de zile. Ne trebuie cat mai multi cetateni care sa contribuie la bugetul tarii si la pensii.

    1. Lături propagandistice.

      România trebuie să crească salariile românilor pentru a păstra forța de muncă în țară. Adiacent, prin salarizare decentă, România îi va atrage în țară pe românii care, pentru salarii jalnice, au fost împinși să spele la poponeț moși și babe, să curețe WC-uri ori au fost trimiși sclavi la recoltat sparanghel pe plantațiile vestice. 

      În niciun caz nu ne trebuie imigranți africani și nici chiar asiatici (cu toate că asiaticii sunt mai muncitori decât africanii) pentru că nu suntem capabili să-i integrăm. Dacă n-au fost în stare ăia din vest să-i integreze (cu toată experiența lor colonială), trebuie să fi cutremurat rău să crezi că noi (cu resurse financiare inexistente și administrație incapabilă să ștrângă un șurub) vom fi capabili să-i integrăm! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb