Acţionarii "Cocor" vor decide în august când deschid "Cocor Luxury Store"

ŞTEFANIA CIOCÎRLAN
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 25 iunie 2009

Acţionarii societăţii "Cocor" Bucureşti, care deţine magazinul cu acelaşi nume din centrul Bucureştiului, vor decide în Adunarea Generală de la începutul lunii august data la care se va deschide complexul comercial "Cocor Luxury Store", potrivit convocatorului AGA.

Inaugurarea complexului comercial era programată pentru luna noiembrie a acestui an, însă ar putea fi amânată pentru începutul anului 2010, la solicitarea unora dintre agenţii comerciali care au semnat contracte pentru închirierea spaţiilor comerciale.

"O parte dintre chiriaşi ne-au cerut să amânăm deschiderea complexului pentru februarie, 2010, în condiţiile în care ei au alocate bugete mai mari pentru 2010 decât pentru 2009 şi preferă să deschidă cu colecţiile de primăvară-vară, pe care le comandă în această perioadă", a declarat, pentru ziarul Bursa, Dan Bărbulescu, preşedintele societăţii.

"Din această cauză, am decis să ne consultăm cu acţionarii în privinţa datei de deschidere", a completat domnul Bărbulescu.

Bugetul de Venituri şi Cheltuieli pentru 2009 - 2011 al companiei a luat în calcul obţinerea unui chirii medii de 55 de euro/mp pentru spaţiile comerciale din cadrul complexului "Cocor Luxury Store", preţ avut în vedere şi pentru obţinerea finanţării bancare necesare realizării proiectului.

Investiţiile pentru renovarea magazinului "Cocor" au adus societăţii pierderi de 1,19 milioane lei , în primul trimestru, şi o scădere a cifrei de afaceri cu aproape jumătate (47,6%), la 2,19 milioane de lei.Societatea "Cocor" este listată pe piaţa Rasdaq, sub simbolul COCR, societăţile de investiţii financiare "Muntenia" şi "Transilvania" deţinând, aproximativ 10% şi, respectiv 9% din acţiunile COCR.

Dan Bărbulescu: Intrarea SIF3 în acţionariatul "Cocor" validează, implicit, proiectele noastre de investiţii

Intrarea societăţii de investiţii financiare "Transilvania" (SIF3) în structura acţionariatului "Cocor" reprezintă o validare implicită a proiectelor de investiţii ale companiei", a declarat, ieri, pentru ziarul Bursa, Dan Bărbulescu, preşedintele "Cocor".

"Ne bucură faptul că într-o perioadă de scădere a Bursei de Valori Bucureşti acţiunile Cocor se apreciază cu 70%, iar transferul unui pachet semnificativ de acţiuni reprezintă o validare implicită a proiectelor de investiţii şi ne încurajează să continuăm pe acest drum, a spus preşedintele "Cocor".

SIF3 a cumpărat, marţi, aproape 9% din acţiunile COCR, în schimbul sumei de 9,55 milioane de lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb