Acţionarii SIF Transilvania şi-au ales noul Consiliu de Supraveghere

A.I.
Piaţa de Capital / 4 decembrie 2020

Acţionarii SIF Transilvania şi-au ales noul Consiliu de Supraveghere

Paul-George Prodan, Patriţiu Abrudan, Marius-Petre Nicoară, Constantin Frăţilă şi Radu Momanu au fost aleşi ca membri ai Consiliului de Supraveghere al SIF Transilvania (SIF3), cu un mandat de patru ani începând de la data autorizării de către Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), se arată într-un raport al societăţii de investiţii din Braşov remis, astăzi, Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Crinel-Valer Andănuţ, actualul preşedinte al Consiliului şi Nicolae Petria, vicepreşedinte, nu au primit voturi suficiente din partea acţionarilor pentru a face parte din noul board, în timp ce Gheorghe Luţac, membru al CS nu şi-a mai depus candidatura pentru un nou mandat.

Pe lista candidaţilor la un fotoliu de membru în Consiliu SIF Transilvania s-au mai aflat Cătălin Mancaş, Radu-Cătălin Petrea şi Virgil Adrian Zahan, dar aceştia nu au primit suficiente voturi pentru a intra în viitorul board.

Mandatul actualilor membri ai Consiliului, care nu au mai fost aleşi de către acţionari, va înceta la data autorizării de către ASF a celor votaţi în adunarea de astăzi. Aceştia vor primi o indemnizaţie egală cu valoarea celor ce puteau fi încasate până la finalul mandatului, respectiv de la data avizării noilor membri de către ASF şi 27 aprilie 2021, conform votului acţionarilor.

Tot astăzi au fost aprobate o serie de modificări ale Actului Constitutiv al societăţii şi demararea unui program de răscumpărare, a cel mult 10,44 milioane de acţiuni proprii echivalentul a maxim 0,48% din capitalul societăţii, titlurile urmând să fie distribuite membrilor Consiliului de Supraveghere, ai Directoratului si personalului identificat, în cadrul unui program Stock Option Plan, conform politicii de remunerare aprobată la nivel societăţii.

De asemenea a fost ratificată decizia Directoratului de aprobare a contractului de împrumut în sumă de 40 milioane lei, utilizat exclusiv pentru plata dividendelor, şi au fost aprobate Strategia de dezvoltare a societăţii şi Declaraţia de politică investiţionala a SIF Transilvania pentru perioada 2020-2024.

Opinia Cititorului ( 18 )

  1. andanut, petria, lumea va credea mai inteligenti. Poate cu ocazia asta va convingeti si voi ca moldovan a facut doar hug and then dump cu voi.

    Frumoase alegeri !

    Dupa cum au convins , s-au evidentiat si cativa premianti . 

    Premiile acordate : 

    DOREL AL PIETEI DE CAPITAL  

    CEA MAI VECHE MESERIE DIN LUME 

    EU CAND VREAU SA FLUIER , FLUIER 

    1. Pana acum il fluierau ei, de pe margine, pe Fercala, acum o sa fluieram noi a paguba. S-a terminat cu rascumpararile pentru anulare, acum vor fi pentru fidelizare. E vremea de decolare ...

      E vremea de decolare a celor care si au permis sa propuna asa ceva!! Unde e interesul actionarilor??? Bine ca va impartiti banii actionarilor intre voi. RUSINEEE CONDUCERII EXECUTIVE A SIF TRANSILVANIA!!!!!

      Acest presedinte al directoratului sif3, MOLDOVAN Marius Adrian, un penibil al pietei de capital si al oricarei piete.. Dorel e mic copil pe langa acest individ. cum de nu s-a facut politician?? cred ca ii sedea mai bine si putea sa dea lectii altora din postura de politician. Nu poti sa ai incredere nici in 3 cuvinte care le scoate pe gura. Fratila, trezeste-te si da-i cartonasul rosu pana nu ti-l da el tie!!

      premiul DOREL AL PIETEI DE CAPITAL a fost luat de Gradinescu este al lui este exact pentru el

      Mai Fecala, simt în analize cum te oftici ca te-au dat afara de la SIF3. Vezi sa nu îți plesnească o vena la cap ca e păcat sa te ofilești în frageda copilărie.

      programul de rascumparare este pentru urmatoarele 12 luni... actionarii au votat! Deci Moldovan si echipa au sustinerea actionarilor, nu au nevoie sa foe populari si iubiti! Doar sa faca treaba si sa restructureze mizeriile fqcutw de fercala ... in rest... cainii latra, caravana trece!

    Usor, usor Fratila ii insira pe fraieri: ce tam-tam in primavara, ce apelpisit era Andanut, ce tovarasie! Petria, coada de topor, a primit ce-a meritat. Moldovan ar trebui sa se teama...

    Daca Fratila nu ar fi taiat cei 0,6% din activul net , astia in frunte cu Moldovan ar fi furat 6-8 milione pe an din premieri necuvenite.

    Comentariul este pentru cunoscatori.

    Asa ca vreti nu vreti multumiti-i arbitrului. 

    1. Ce te face sa crezi ca moldovan &company nu s au pus deja pe furat? doar se stie ca e un mizerabil de prima speta. Ar vinde o si pe mamucasa

      Invatati sa cititi si apoi mergeti la scoala... vedeti mai exact cum este formularea de pct pe ordinea de zi... iar cu furatul actiunilor sif3... va dati doctoratul in prostie... toti administratorii de fond taxeaza procent din activul net. Nu va convine, nu cumparati sif3....e asa de simplu... . Fercala care castiga 30k euro pe luna si bonusuri cash, nu in actiuni— cunoscatorii stiu de ce..., Fercala care a prabusit cotatia Sif3, si activul net, care a vandut Erste Bank la 10€ / actiune si chiar mai jos.. era bun si il meritati toti carcotasii articolelor din Bursa...

      rugati-va de Fercalezi si de Ciurezi sa isi faca un SAI si investiti cu ei! Mult succes!! 

    Dupa cum se vede cei de la BT Aset s-au cuplat cu Fratila si au votat cu nerusinare sa împartă peste 10 milioane de actiuni între ei. Siful o sa se imprumute de la banci sa dea premii nemeritate noilor administratori si durectoratului . Conducerea BT ar trebui sa se sesizeze si sa ia masuri impotriva celor care isi impart averea sifului intre ei in dauna actionarilor din fondurile de investitii ale Bt Aset si ceilali actionari Sif 3.

    Rusine BT ASSET

    Cum ati ajuns la cașcaval ati si taiat o felie nemeritata pentru voi si acolitii vostri, las sa cumpere fraieri unitati de fond la BT ca stiti voi cum sa va trageți partea pe munca altora. RUSINE!!!!! 

    Mai Fercala , tu de ce nu ti-ai dat actiuni gratuite , ca puteai , nu te impiedica nimeni . Tu nu ti-ai dat seama ca dupa 6 luni de conducere trebuia sa-ti tragi un pachet de actiuni ? Ca grozavii de-acuma dupa 6 luni de MANAGEMENT PERFORMANT simt ca trebuie sa puna mana pe ceva . Esti un demodat si-un comunist , tu crezi ca un SIF se conduce pentru actionari ? Mare greseala , bine ca te-au dat jos .Noi ca mici actionari vrem sa fim tot mai saraci si suntem fericiti ca noul Directorat pune laba pe tot ce prinde ! Rusine Fercala , bravo Moldovan , bravo BT !

    1. Actiunile se vor cumpara in 12 luni, se vor distribuu prin aprobare intr-o viitoare Aga, dupa ce sunt cumparate. Inainte sa scrieti tot felul de prostii ref la furt de actiuni, cascaval, si alte ineptii, informati-va corespunzator!!! cu asa habarnisti ca si comentatori sa nu ne miram ca educatia financiara in Romania, este pe ultimul loc in Europa!

      Dvs ati inteles , dar si noi am inteles ; dvs nu sunteti habarnisti si nici noi ; nu vorbiti de educatie financiara inainte de educatie elementara ; nu jigniti daca nu sunteti jignit ; acceptati punctele de vedere , poate sunt gresite , dar acceptati - le , ca nici Dvs , nici noi nu suntem detinatorii adevarului absolut ; asteptati sa vedeti ce se intampla , macar la orizontul unui an , si apoi vedem care opinie a fost mai aproape de adevar ; daca sunteti partizanul unei parti , desi nu credem , analizati cu propria ratiune , independent si e posibil sa ajungeti si la alte concluzii . Ca fapt divers , va inselati ca modul de distribuire se va hotara intr-o viitoare AGA - s-a hotarat IN ACEASTA AGA - mai cititi odata hotararea, ce s-a hotarat nu se va mai supune aprobarii unei viitroare AGA ; cu apreciere deosebita pentru preocuparea si buna Dvs credinta . Noi toti , si noi si Dvs nu avem cum sa fim habarnisti daca ne informam ; verificati daca e corect ce am spus mai sus - si daca e ca Dvs atunci noi suntem habarnisti , daca nu , altii sunt habarnisti - si stiti cine .

    Este băiat destept Moldovan nici nu s-a uscat bine cerneala pe mandatul de director si s-a premiat deja. ,,Nu e prost cine mănâncă 100 de paini, e prost cine îi dă,, In cazul nostru cei de la Bt, ei sunt cei mai mari actionari care au votat, dar nici ei nu sunt prosti ca le vine si lor o parte din prada.

    Daca BT ar fi actionar de bună credință care doreste binele tuturor actionarilor ar anula într-o nouă Aga acesta hotarare.

    Sa vedem poate sunt de bună credință și vor anula hotărârea Aga de premiere nemeritata.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb