Acţiunile UiPath, disponibile pe platforma XTB

S.B.
Piaţa de Capital / 22 aprilie 2021

Acţiunile UiPath, disponibile pe platforma XTB

Acţiunile UiPath pot fi cumpărate de români începând de ieri de pe platforma XTB, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Radu Puiu, analist financiar în cadrul XTB România, spune: "UiPath a majorat numărul şi preţul acţiunilor pe care le va vinde la bursa de la New York într-o ofertă de listare prin care a ţintit o evaluare de 28 de miliarde de dolari, după ce, în urmă cu numai o săptămână anunţase o evaluare de 26 mld. dolari. Potrivit FactSet, doar două IPO-uri din sectorul de software din SUA au depăşit pragul de finanţare de 1,34 miliarde de dolari atrasă de UiPath. Totuşi, trebuie subliniat că ambele au avut loc în ultimele şapte luni, scoţând în evidenţă interesul recent pentru sectorul de tehnologie. Furnizorul de baze de date cloud, Snowflake, deţine prima poziţie cu 3,9 miliarde de dolari în septembrie 2020, urmat de Qualtrics, care a obţinut 1,78 miliarde de dolari în ianuarie".

Conform informaţiilor publicate de Bloomberg, au fost vândute aproximativ 24 de milioane de acţiuni la preţul de 56 USD. Această cotaţie este superioară intervalului de preţ vizat de 52 - 54 USD, care şi acesta a fost ajustat în creştere luni de la 43 - 50 USD. Listarea oferă companiei o valoare de piaţă de 29 miliarde dolari pe baza acţiunilor listate. Dacă sunt incluse opţiunile pe acţiuni ale angajaţilor şi acţiunile restricţionate, valoarea de piaţă se îndreaptă către pragul de 31 de miliarde de dolari.

"Suntem o organizaţie agilă, la rândul nostru o companie de tehnologie şi ne mişcăm mereu foarte repede, în ritm cu cele mai noi tendinţe ale pieţei de capital. Iar de cele mai multe ori reuşim să fim aceia care şi setează tendinţele pieţei de brokeraj din România. De aceea, ne bucurăm că XTB poate să vină în sprijinul investitorilor interesaţi de companii româneşti de succes, iar începând de ieri în portofoliul nostru sunt incluse şi acţiunile primului unicorn românesc, alături de alte peste 4.000 de instrumente financiare," declară Irina Cristescu, general manager în cadrul XTB România.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. BA EU , NU VREAU SA CUMPAR ACTIUNI , DE PE PLATFORMA XTB !!! DIN SIMPLUL MOTIV CA , PUR SI SIMPLU , NU STIU SA LUCREZ PE O PLATFORMA !!! NU STIU CUM SA-I DAU DRUMUL , NU STIU CUM S-O DESCHID !!! ACUM VREO 2 ANI DE ZILE , AM LUAT LEGATURA CU EI , MI-AU DAT CU CONT VIRTUAL , EU CREZAND CA NU AM ALTCEVA DE FACUT DECAT SA DESCOPAR UNDE E DAX 30 , CA ACOLO VOIAM SA CUMPAR CEVA , SI SA INCEP SA TRANZACTIONEZ !!! BUN !!! MI-A APARUT IN FATA , PLATFORMA !!! AM INCEPUT SA DAU CLIK-uri !!! CICA ,SA O DESCHID !!! NIMIC !!! AM INCERCAT , IN FEL SI CHIP !!! NIMIC !!! REFUZA CU INCAPATANARE , SA SE DESCHIDA !!! PANA LA URMA , M-AM LASAT BAGUBAS , SI AM CERUT AJUTORUL UNEI DOMNISOARE DE LA XTB , EXPLICANDU-I SITUATIA !!! MI-A RASPUNS , IN STIL PUR-ROMANESC : N-AVEM TIMP DE DUMNEAVOASTRA !!! I-AM MULTUMIT MULT , PENTRU BUNATATE , SI AM RUGAT-O SA-MI STEARGA NUMELE DE PE PLATFORMA !!! CAM ASTA A FOST , EXPERIENTA MEA CU XTB !!! DACA NU E NIMENI , CARE SA-TI ARATE : BAI , PROSTULE !!! UITE !!! FACI ASA , DUPA AIA , FACI ASA !!! DAI clik AICI !!! DAI clik DINCOACE !!! DUPA AIA , CAUTI AICI , PENTRU DAX 30 !!! CA SA CUMPERI , FACI ASA !!! IN ROMANIA , TOATA LUMEA , A-TI VREA DOAR BANII , DAR NU SA TE SI AJUTE , S-AU SA-TI ARATE CEVA !!! TRAIM INTR-O SOCIETATE DE FRUSTRATI , DE EGOISTI , SI DE INDIFERENTI !!! LA ASA CEVA , NE-A ADUS COMUNISMUL !!! ESTE OPERA LOR !!! CHIAR SI TINERII SE UITA URAT SI DUSMANOS , SI SANT PENTRU EI !!! RAR , CARE TE AJUTA CU O INFORMATIE , CU INIMA DESCHISA !!! CEI DE LA XTB , NU FAC EXCEPTIE !!! AM VAZUT !!! DACA NU STITI SA LUCRATI PE O PLATFORMA , NU LE CERETI AJUTORUL !!! SA NU PATITI CA MINE !!!

    1. bea-ti ceaiul si o sa te simti mai bine. muuuult mai bine

      MULTUMESC PENTRU BUNATATE !!! AVETI INIMA FOARTE BUNA !!! A-TI BAUT DIN CANA , DUPA DOMNISOARA DE LA XTB !!! TOT SA AVEM ASTFEL DE OAMENI , IN ROMANIA !!!

      Inainte de a fi un mare investitor, va rog sa mai deschideti o carte. V-ar face foarte bine! Cum ar spune bunica mea daca ar mai trai : "Vorbesti ca o cizma!" Stupefiant este ca si scrii ca una!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb