Activele utilizatorilor depăşesc 100 miliarde de dolari în platforma Binance

T.B.
Piaţa de Capital / 28 martie

Activele utilizatorilor depăşesc 100 miliarde de dolari în platforma Binance

În prima săptămână a lunii martie, valoarea totală a activelor utilizatorilor gestionate de Binance a depăşit, pentru prima data, pragul de 100 de miliarde de dolari, din momentul transparentizării deţinerilor de active prin intermediul sistemului de dovadă a rezervelor (proof-of-reserves - POR) din noiembrie 2022, se arată într-un comunicat al Binance, remis redacţiei.

A 16-a analiză a POR, realizată în prima zi a lunii martie, a arătat rezerve foarte apropiate de această cifră de referinţă. Pe măsură ce intrările puternice şi creşterea preţurilor activelor digitale au continuat pe parcursul lunii, a fost depăşit pragul de 100 de miliarde de dolari, în scurt timp, conform sursei.

Depăşirea pragului de 100 de miliarde de dolari este o dovadă a încrederii continue în Binance şi a performanţei robuste a pieţelor cripto. Săptămânile recente au arătat o creştere remarcabilă şi susţinută a preţurilor activelor digitale, tendinţă care a avut un rol semnificativ în creşterea valorii activelor utilizatorilor gestionate prin platforma Binance, informează sursa citată.

Această perioadă de dinamică pozitivă a pieţei, cuplată cu fluxuri din ce în ce mai puternice către platformă, subliniază atât entuziasmul crescând pentru criptomonede, cât şi încrederea pe care utilizatorii o acordă Binance ca platformă de încredere pentru fondurile lor, arată datele comunicatului.

Transparenţa în gestionarea fondurilor şi angajamentul faţă de siguranţa activelor utilizatorilor sunt pilonii principali care susţin această încredere. Elementul central al acestei formule este sistemul POR al Binance, care permite oricui să verifice deţinerile agregate ale activelor utilizatorilor şi, de asemenea, oferă utilizatorilor individuali capacitatea de a verifica dacă fondurile lor sunt păstrate în siguranţă, potrivit datelor Binance.

De la înfiinţarea sa, cu suport pentru mai multe token-uri importante, POR a evoluat semnificativ, acceptând acum 31 de active digitale şi încorporând soluţii avansate precum zk-SNARKs pentru a îmbunătăţi confidenţialitatea şi robusteţea. Acest sistem nu numai că asigură utilizatorilor o acoperire de 1:1 a activelor lor în orice moment, dar stabileşte şi un nou standard de transparenţă printr-o combinaţie de criptografie Merkle tree şi interogări zero-knowledge. Această abordare permite verificarea soldului net total al activelor utilizatorilor fără a compromite confidenţialitatea individuală, un pas crucial înainte pentru a asigura încrederea şi securitatea în ecosistem, se arată în comunicat.

Publicarea codului sursă POR şi colaborarea activă cu experţii în securitate şi comunitatea au fost esenţiale în rafinarea sistemului. Feedback-ul şi auditurile externe au condus la îmbunătăţiri continue, evidenţiind angajamentul Binance nu doar de a menţine, ci şi de a ridica standardele industriei, potrivit datelor Binance.

Conform celei mai recente iteraţii POR, la 1 martie, Binance deţinea peste 103% din fondurile BTC ale utilizatorilor - ceea ce înseamnă la fel de mulţi bitcoin pe care utilizatorii i-au depus pe platforma noastră, plus o rezervă suplimentară de 3% - aproape 103,5% din fondurile ETH ale utilizatorilor şi până la 110,6% în USDT, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb