Administraţiile federale din SUA, blocate parţial

T.T.
Internaţional / 22 decembrie 2018

Donald Trump (Sursa foto: Twitter)

Donald Trump (Sursa foto: Twitter)

Actualizare Anunţul Ambasadei SUA la Bucureşti după blocarea parţială a activităţii Guvernului american

Ambasada SUA la Bucureşti anunţă, astăzi, după blocarea parţială a activităţii Guvernului american, că serviciile pentru paşapoarte şi vize "vor continua în perioada în care nu există fonduri alocate pentru desfăşurarea activităţii, în măsura posibilităţilor".

'În prezent, serviciile pentru paşapoarte şi vize la Ambasadele şi Consulatele Statelor Unite din străinătate vor continua în perioada în care nu există fonduri alocate pentru desfăşurarea activităţii, în măsura posibilităţilor. Nu vom actualiza acestă pagină, cu excepţia mesajelor urgente de securitate şi siguranţă. Pentru informaţii cu privire la serviciile şi operaţiunile curente, vizitaţi travel.state.gov', anunţă rerezentanţa dilomatică pe pagina de Facebook.

----

Statele Unite ale Americii se află, de astăzi dimineaţă, într-o blocare parţială a administraţiilor federale, după eşecul tentativelor de compromis între Congres şi Casa Albă cu privire la buget şi la finanţarea construirii unui zid la frontiera cu Mexic, relatează AFP.

Începând de la miezul nopţii în SUA, ora 05.00 GMT, administraţiile nu mai pot fi finanţate şi trebuie să îşi reducă activităţile în zilele următoare. Ca urmare a acestei închideri parţiale a activităţii administraţiilor federale, sute de mii de funncţionari ar putea intra în concediu fără plată sau sunt nevoiţi să muncească fără să fie plătiţi, cu câteva zile înainte de Crăciun.

În ciuda ultimelor negocieri, parlamentarii nu au reuşit să găsească o soluţie de ieşire din impas cu privire la finanţarea construirii unui zid la frontiera cu Mexic, unul dintre principalele angajamente ale preşedintelui Donald Trump.

"Sperăm că "shutdown'-ul nu va dura mult", a spus Donald Trump într-un filmuleţ publicat pe Twitter.

Absenţa unui acord între parlament şi Casa Albă atrage închiderea a numeroase servicii federale în perioada sărbătorilor de iarnă. În plus, ministere cum sunt cel al Justiţiei, de Interne sau Departamentul de Stat au activitatea perturbată.

Peste 420.000 de angajaţi necesari pentru buna funcţionare a Statului federal trebuie să continue să muncească fără să fie plătiţi la datele obişnuite.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb